Breaking news:

Elibrys – „Bucuria celor Mici și Încrederea celor Mari”

Primul contact, în 2016

Cu cei de la Elibrys am intrat în contact în anul 2016. De atunci, în fiecare an, în prima zi de școală, dar și de Crăciun am fost acolo. Mereu se pregătesc cu oferte inedite, dulciuri, voie buna, baloane, ghiozdane la moda, rechizite de calitate, ne-au fost parteneri la spectacolele mari pe care le-am susținut pentru copii, oferind premii si vouchere, au fost mereu aproape de noi.

Despre Elibrys va pot spune, pentru cei care încă nu au trecut pe acolo, ca au apărut în anul 2011, iar de atunci și pana în prezent au reușit sa se dezvolte și sa aducă pe rafturile magazinului noi mărci consacrate de produse. Magazinul online ELIBRYS.RO vine în sprijinul clienților și cu partea de produse sugerate pentru a ușura alegerile clienților.

Experienta noastră la Elibrys a fost una deosebita, am filmat chiar și un episod de vlog cu prințesa Aurora, in care aceasta își alegea rechizitele pentru un nou an școlar și acolo ne-am revăzut cu prietenii noștri, copiii.

Despre Elibrys am vorbit în acest articol cu Ela, managerul magazinului, un antreprenor tânăr, care reușește sa fie mereu pe placul copiilor dar și al părinților, care ne-a răspuns la câteva întrebări.

Ce înseamnă Elibrys pentru tine ?

Ela: Elibrys pentru toată lumea reprezinta „Bucuria celor Mici și Încrederea celor Mari!” (sloganul nostru pentru care muncim de 8 ani ca sa il menținem viu), dar pentru mine reprezinta mai mult de atât. Elibrys nu este doar o afacere, Elibrys este îmbinarea perfecta dintre fericire, curaj, reușită, magie și încredere. Tot ceea ce facem zi de zi, noi Echipa Elibrys, vreau sa aducă un zâmbet in inimile si pe chipul celor care ne pășesc pragul sau colaborează cu noi.

De ce nu e Elibrys o simpla librărie?

Ela: Elibrys este, nu doar o librărie, ci un concept, prin care dorințele clienților noștri sunt analizate din punct de vedere al raportului dintre nevoie, preț și calitate. Am ales ca pe rafturile magazinul Elibrys sa existe doar produsele care în urma analizei noastre sunt potrivite cerințelor clienților si fiecare produs comercializat în magazinul Elibrys este testat de către Echipa Elibrys.

Cred ca acesta este motiv pentru care clienții ne aleg și revin la noi. Iar personalul echipei Elibrys nu este calificat doar în vânzări, ci și în comunicare, jumătate din echipa Elibrys având studii superioare care vizează acest domeniu. Dar cel mai mult, dincolo de produsele de calitate comercializate, pe noi, echipa Elibrys ne caracterizează clienții, în urma recenziilor lăsate pe paginile de socializare, ca fiind vesele, amabile, înarmate cu răbdare și seriozitate, iar recenziile clienților noștri sunt hrana pentru sufletul nostru și le mulțumim pentru asta.

Ce planuri de viitor aveți ?

Ela: întotdeauna Elibrys a venit cu planuri noi în fiecare an. Fie ca a fost vorba de dezvoltare în mediul online (deținem magazin online și pagini de socializare unde organizam concursuri sau prezentări de produse și unde clienții pot lua legătura cu noi) sau dezvoltare din punct de vedere a ofertei de produse pentru clienți. Întotdeauna planurile noastre de dezvoltare au vizat nevoile clienților și partenerilor noștri. În 8 ani de activitate am reușit să fim aproape de ei și aproape de nevoile lor și sperăm într-o continuă dezvoltare din punct de vedere al comunicării.

Anul acesta ne dorim să fim și mai aproape de clienții și colaboratorii noștri și nu numai, astfel încât demaram campanii cu activități în scoli, grădinițe și after school-uri prin care cei mici pot testa produsele magazinului Elibrys, pot lucra cu produsele dar mai ales le oferim cate o oră plină de magie în care, împreună cu echipa Elibrys, se pot bucura de o activitate ce implică creație, imaginație și voie bună.

Cine este Ela?

Aș râde și aș plânge în același timp când mi se adresează întrebarea aceasta. Vorbesc rar despre mine.

Aș spune pe scurt ca Ela este doar un om modest cu vise mărețe și îndrăznețe. Sunt acel tip de om care ma hrănesc cu zâmbetele și mulțumirea celor din jur. Trăiesc pentru tot ce fac, pentru tot ce reușesc și pentru tot ce nu am reușit încă iar în fiecare zi fac doar ceea ce ma face fericita, iar Elibrys alimentează fericirea mea.

Ca om ce pot spune despre mine: am 33 de ani anul acesta și 8 ani de când Elibrys face parte din viata mea. Iubesc frumosul, calitatea, instrumentele de scris, arta, sportul și oamenii iar în fiecare zi încerc sa îmi depășesc limitele. Îmi organizez fiecare zi cu grija si motto-ul după care îmi trăiesc viata este notat și pe unul dintre pereții din magazinul Elibrys: ,,Toate visele se pot împlini, dacă ai curajul sa le urmezi. – Walt Disney

Magazinul Elibrys îl găsiți in Bld. Siderurgiștilor nr 24, bl SD6A, scara 3, ap 41, parter sau online http://elibrys.ro/ Facebook Elibrys.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...