Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Emma de la ZU: Nu sunt nici la jumătatea drumului față de ceea ce mi-am propus

- reclama -spot_img
5
(1)

De cinci ani de zile este vocea veselă de la Radio ZU, cea care dă replici spumoase lui Buzdu și Morar, iar de șapte ani se pregătește intens cu trupa lui Tavi Colen pentru o carieră muzicală.

Emma Ștefan este din Galați și drumul său până aici a fost cel puțin interesant. Deși e absolventă de Relații economice internaționale, a început ca organizator de evenimente pentru un lanț hotelier, pe când era o adolescentă, undeva la mare. Așa a ajuns să îi cunoască pe toți din branșă.

Așa a ajuns să îl cunoască pe Tavi Colen. “Apoi băieții din trupa lui m-au auzit la repetiții și m-au încurajat să cânt cu ei. Pe cât de înfricoșător părea, pe atât de mult mi-a plăcut. Tavi e un balaur la repetiții! Iar in intervalul acela se muncește foarte mult pentru că vrem să avem un vibe bun şi să cântăm bine live”, spune Emma.

Prima data, live cu public a cântat într-un club în București. “O perioadă m-am distrat și am câștigat bani din asta, însă cu adevărat, la modul profesionist, am început să cânt de când sunt cu Tavi. De vreo șase ani merg la un profesor de canto care mă ajută să îmi mențin sănătatea vocii. Știu că Gemenii sunt suciți, dar m-am disciplinat foarte mult. Și mai știu că nu sunt nici la jumătatea drumului, față de ceea ce mi-am propus,” spune Emma.

Tot ea povestește cum a fost selectată pentru Matinalul Morning ZU: “Eram într-un moment mai greu al vieții mele, veneam după o demisie și am primit vestea că Buzdu și Morar caută o colegă. M-am dus la interviu, am dat probe, au fost 300 de CV-uri, 10 fete în finală, 4 în semi-finală și m-au ales pe mine după o lună de teste.” Acum organizează nunți peste tot în țară, are firma ei, pregătește tot ceea ce se cheamă partea muzicală și sonorizarea evenimentului, lumini și ecrane.

Are o relație foarte faină cu toate miresele ei, multe dintre ele rămânându-i prietene.

”Tavi e cel care orchestrează, el e și cel care mă ajută în tot ce fac și îl consider foarte important în ascensiunea mea. E un tip mișto ca prieten.

E un umăr de nădejde, m-a bucurat că nu m-a menajat nicio secundă, pe de altă parte știu că mă sprijină și crede în mine. Îi datorez foarte multe”, spune Emma.

În continuare rămân Emma de la ZU, pentru că îmi place treaba asta, dar merg și pe muzică. Dacă doriți să știți ce mai facem, intrați pe pagina noastră de facebook, Tavi Colen Band”, mai spune Emma, care promite că va reveni la Galați, de fiecare dată cu plăcere, când ne va fi dor de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...