Eveniment în estetica facială – Dr. Jona Yousif, „doctor în frumusețe”, la Epsilon

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  De sărbători, Centrul Epsilon Galați își uimește din nou clienții care își doresc excelență în beauty cu o surpriză extrem de frumoasă. La invitația Epsilon, dr. Jona Yousif, binecunoscut medic stomatolog în estetică facială și dentară la o clinică din București, vine pentru prima dată la Galați, mai aproape de clientele fidele sau de noi pacienți!

  De origine irakiană, stabilit în România de aproape 25 de ani, dr. Jona Yousif și-a câștigat un binemeritat renume, datorită intervențiilor de calitate, a standardelor înalte de profesionalism, dar și a unei relații speciale cu clientele.

  „Una din marile mele pasiuni e arta și am reușit să o îmbin cu munca mea de zi cu zi, adică estetica facială și cea dentară”, a declarat, în repetate rânduri, „doctorul în frumusețe” prezent, sâmbătă, 22 decembrie, la Centrul Epsilon Galați.

  Rezervați o consultație sau o procedură

  La Galați, acesta va realiza atât consultații, cât și proceduri dermato-cosmetice pentru care clientele merg special în București: augmentare buze, pomeți, bărbie, contur facial, reducere riduri – efectuate cu acid hialuronic de la brandurile Juvederm Ultra 3 si 4, Filorga Lips & Volume, Revaness și Belotero Intense& Volume.

  De asemenea, puteți profita de intervenții cu Botox-ul nr.1 in lume, Vistabel.

  Nu în ultimul rând, aveți ocazia să beneficiați de liftingul facial cu Fire PDO Aespio, una dintre metodele noi în acest domeniu, cu rezultate maxime în înlăturarea ridurilor din zona gâtului, a nasului sau gurii, evitând, astfel, intervențiile chirurgicale.

  Deoarece locurile sunt limitate, echipa de la Centrul de înfrumusețare Epsilon Galați vă recomandă să apelați din timp la 0753 774 566, pentru programări sau informații! Dr. Jona Yousif vă așteaptă cu drag, pe 22 decembrie, la Centrul Epsilon Galați!‬

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0