Extreme FlorEvents – speranță, bucurie, pace!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Primăvara la Extreme FlorEvents

  Primăvara – magiciana timpului, cea care știe să refacă, de fiecare dată, mai bine și mai frumos tot ce a stricat surata iarnă – vă așteaptă și în acest an la Extreme FlorEvents. Aici, florile vindecătoare și-au pregătit hainele de gală și, prinse în buchete și aranjamente pline de culoare, atacă cu toate miresmele pentru a alunga din casele dumneavoastră monotonia, tristețea, depresia. Căci nu e necaz pe care florile să nu-l alunge și nu e loc în care un mănunchi frumos meșteșugit din plante naturale să nu aducă energia pozitivă, atât de necesară.

  În așteptarea Sărbătorii Pascale, artiștii florari de la Extreme FlorEvents s-au pregătit din timp. În atelierul de magie din Țiglina 1, mâini pricepute au împletit povești fragile din plante uscate, mușchi, mix de licheni și flori multicolore, ce împrăștie peste tot parfumuri subtile. Pentru aranjamentele din acest an, mai aproape de tradiții, nu au fost uitate simbolurile creștinești atât de dragi clienților: Crucea, mici figurine de ceramică,  lumânări și ouă roșii.

  Vă dăruim un strop de frumos

  “Vă așteptăm la Extreme FlorEvents să vă dăruim un strop de frumos, pentru Marea Sărbătoare a Creștinătății! Aranjamentele și ornamentele pascale marca Extreme FlorEvents refac o lume a speranței într-un bine atotbiruitor și ne duc cu gândul la un nou început. Căci Paștele trebuie să ne arate acum, mai mult ca oricând, că speranța se crește cu grijă, iar semințele păcii se sădesc mai întâi în inimi!”, a explicat Oana Moimăscu, administrator Extreme FlorEvents, florist cu experiență.

  Se apropie din nou Paștele, iar Primăvara ne arată că viața merge mai departe, cu florile ei care ne amintesc de ÎNVIERE, SPERANȚĂ și IUBIRE! Lăsați-le să intre în viața dumneavoastră și să vindece! Și nu uitați că prin serviciul de livrare la domiciliu, buchetele și aranjamentele Extreme FlorEvents pot ajunge oriunde în județele Galați și Brăila. Comenzi se pot face la telefon: 0336.114.219.

  O Primăvară minunată și un PAȘTE binecuvântat!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0