Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Feerie și magie de poveste de la Extreme FlorEvents

Foto:Stianni

Aranjamentele de sărbătoare de la Extreme FlorEvents sunt povești care se scriu într-un registru al sufletului, cu culorile celor mai vii emoții, în gama supremă a pasiunii pentru tot ceea ce este frumos. În atelierul de magie de la Extreme FlorEvents, mâini dibace și talentate împletesc cu pasiune impresionante și fermecate povești de sărbători.

Pentru că oricine își dorește un strop de feerie în prag de sărbătoare, care să aducă mai aproape magia Crăciunului și să desăvârșească momentele unice petrecute alături de cei dragi.

Bucură-te și tu de strălucire și culoare cu aranjamentele de la Extreme FlorEvents

Utilizând materiale naturale premium, aranjamentele și ornamentele tematice de iarnă de la Extreme FlorEvents recompun pentru tine lumea poveștilor fermecate și îți oferă atmosfera inegalabilă a sărbătorilor acasă, la birou sau oriunde vrei să aduci un strop de magie. Fie că e vorba de aranjamente de Crăciun cu brad natural, combinate cu diferite ghivece și cutii tematice cu motive festive, sau decorațiuni realizate cu licheni, mix de conifere, plante aeriene, pene de lebadă, lână merinos, globulețe de sticlă sau jardiniere speciale din mesteacăn, rezultatul este, de fiecare dată, uimitor.

Ai la dispoziție o multitudine de variante din care să alegi, inclusiv brăduți de toate felurile sau coronițe decorative, definite cu elemente speciale precum fetru, pin natural, ceară, foițe aurite, lână, anason, lumânări parfumate, obiecte decorative, împodobite cu simboluri tematice și piese ornamentale de excepție.

Astfel, la Extreme FlorEvents, magia sărbătorilor capătă valențe speciale și se transpune în cele mai încântătoare aranjamente tematice.

Bucură-te și tu de feerie și magie de poveste de la Extreme FlorEvents!

Toate aranjamentele făurite în atelierul de magie Extreme FlorEvents poartă pecetea creativității desăvârșite de meșteșugul handmade, fiind lucrate manual, cu deosebită pricepere și migală. Astfel, magia elementelor se transformă în armonie de sărbătoare ce prinde formă în culori felurite, punctate de efecte strălucitoare și încântătoare, în spiritul originalității și al caracterului inedit, specific meșteșugului handmade.

La Extreme FlorEvents creăm o fărâmă de poveste pentru fiecare.

Hai și tu în atelierul nostru de magie, în Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau contactează-ne la telefon 0745.530.190 sau 0330.114.219 și descoperă alături cu noi spiritul inegalabil al sărbătorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...