Breaking news:

Florile – o terapie cu frumos, necesară mai mult ca oricând

S-au împlinit 10 ani de când Oana aduce florile olandeze mai aproape de gălățeni, 10 ani de când a început să le modeleze gusturile și tot un deceniu de când Oana a realizat că nu poate trăi nici fără flori și nici fără prieteni și mica sa afacere Extreme FlorEvents de la parterul blocului A1 din Tiglina.

Oana Moimăscu, căci despre ea e vorba, e fericită că a rezistat pe piață în vremuri complicate și că oamenii încep să se bucure din nou de viață, de frumos, de flori și de aranjamente miraculos meșteșugite de mâinile dibace ale celor două angajate ale sale. Pentru organizatorii de evenimente și pentru cei care lucrează în servicii nu a fost tocmai ușor să supraviețuiescă acestei perioade, dar Oana a dovedit putere și răbdare.

“Florile fac parte din normalitatea noastră. Iar clienții mei au revenit după lockdown parcă mai dornici să trăiască frumos, să-și înfrunte fricile și să ofere mici atenții care aduc bucurie și alinare. Și asta m-a fericit. Pentru că fix pentru asta trăiesc și de aceea am înființat, în urmă cu 10 ani această oază de culori și miresme. Chiar dacă evenimentele au înghețat un pic, în așteptarea unei perioade mai bune, ne bucurăm că a venit primăvara, că e luna femeii, că putem aduce zâmbete pe fața unor doamne dragi. Iar florile noastre sunt cele mai potrivite pentru asta, pentru că sunt alintate, îngrijite, tratate și iubite de către cei de la Extreme FlorEvents. Este deopotrivă, și știință și dragoste, dar și meserie și artă.”

Florile sunt cele care au ținut-o pe Oana safe în pandemie, sunt lecția ei de viață.

“Florile mă calmează, mă fac mai visătoare. Atunci când le combin în aranjamente elegante, evadez într-o lume mai bună. Îmi place să le văd crescând, evoluând, înflorind, iar fragilitatea lor mă învață cât de important e momentul. Momentul în care ești văzut, în care strălucești, în care te deschizi către lume în toată splendoarea și luminezi viețile altora cu bucuria ta. Așa sunt florile: deloc egoiste, deloc invidioase pe longevitatea noastră, doar dornice să înfrumusețeze locul, momentul, sufletul”, spune Oana, cea care a urmat cursuri de floristică și design floral în Belgia, Germania, Olanda și România.

Nu e de mirare că la Extreme FlorEvents, sufletul florilor vibrează la unison cu cel al maeștrilor florari. Aici, se pregătesc aranjamente și buchete cu flori multicolore și plante uscate, cu mușchi și plante exotice sau cu decor de primăvară, pus altfel în valoare, de fiecare dată.

“Ne străduim să creăm cu eleganță, simplitate, rafinament. Îmi place să cred că am modelat gustul gălățenilor în materie de floristică și că am transformat mica noastră afacere într-o artă, că am o clientelă exigentă și selectă și că florile îmi sunt reconoscătoare. Pentru că prin combinațiile noastre inedite, devin mai frumoase”, crede Oana.

Iar pentru asta, chiar ea pune la bătaie toată priceperea și tot talentul de care poate da dovadă.

Așa că lăsați florile să vă declare iubirea, arate recunoștința, înfrumusețeze viața. Și nu uitați că prin serviciul de livrare la domiciliu, buchetele și aranjamentele Extreme FlorEvents pot ajunge oriunde în județele Galați și Brăila.

Pentru detalii puteți suna la 0745.530.190/ 0330.114.219 iar pentru câteva minute de terapie cu frumos, sunteți așteptați în Țiglina 1, pe Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, parter. Garantăm că veți pleca zâmbind și … cu un buchet minunat de flori în brațe!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

1 / 5. voturi: 1

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...