Breaking news:

Haideți să petreceți românește – „Zilele Toamnei”, la Popasul de la Dunăre

Voie bună cât cuprinde, bucate pe cinste și muzică românească de petrecere! Nimic nu lipsește de la festinul culinar de zile mari, pus la cale pentru gălățeni între 1-15 octombrie la Complexul „Popasul de la Dunăre”.

Alături de partenerii săi – Selgros, Ursus și Cramele Averești, „Popasul de la Dunăre” vă invită la „Zilele Toamnei” – ediția I, să vă cinstiți cu un vin bun sau cu o bere rece și să vă înfruptați din gustoasele preparate tradiționale românești, pregătite chiar sub ochii voștri.

Festinul se întinde pe două săptămâni, dar petrecerea va fi în toi în weekend-uri, începând cu ora 10,00 și terminând seara târziu. Formația de la „Popasul de la Dunăre” va încălzi atmosfera, bucatele vor sfârâi de zor pe foc, vinul va curge în pahare, iar berea va sta la rece.

În weekendul 6-7 octombrie, organizatorii vor găti în special pastramă la grătar, cârnați și delicatese la rotisor din carmangeria Selgros, stropite din belșug cu vin, must sau bere!
În weekendul 14-15 octombrie, pe lângă acest meniu, veți putea alege din numeroasele bunătăți pregătite la ceaun (fasole cu ciolan, pastramă de oaie, pomana porcului).
Invitații de la Cramele Averești vă așteaptă în fiecare weekend la degustari de vinuri de excepție din cramele proprii și aveți totodată posibilitatea să cumpărați orice vin expus.

Nu trebuie decât să veniți cu poftă de savurat bucate tradiționale românești, iar organizatorii vă garantează voie bună și zile de toamnă pe cinste, la o petrecere în aer liber, pe care doresc să o repete și în anii următori!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...