Haideți să petreceți românește – „Zilele Toamnei”, la Popasul de la Dunăre

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Voie bună cât cuprinde, bucate pe cinste și muzică românească de petrecere! Nimic nu lipsește de la festinul culinar de zile mari, pus la cale pentru gălățeni între 1-15 octombrie la Complexul „Popasul de la Dunăre”.

  Alături de partenerii săi – Selgros, Ursus și Cramele Averești, „Popasul de la Dunăre” vă invită la „Zilele Toamnei” – ediția I, să vă cinstiți cu un vin bun sau cu o bere rece și să vă înfruptați din gustoasele preparate tradiționale românești, pregătite chiar sub ochii voștri.

  Festinul se întinde pe două săptămâni, dar petrecerea va fi în toi în weekend-uri, începând cu ora 10,00 și terminând seara târziu. Formația de la „Popasul de la Dunăre” va încălzi atmosfera, bucatele vor sfârâi de zor pe foc, vinul va curge în pahare, iar berea va sta la rece.

  În weekendul 6-7 octombrie, organizatorii vor găti în special pastramă la grătar, cârnați și delicatese la rotisor din carmangeria Selgros, stropite din belșug cu vin, must sau bere!
  În weekendul 14-15 octombrie, pe lângă acest meniu, veți putea alege din numeroasele bunătăți pregătite la ceaun (fasole cu ciolan, pastramă de oaie, pomana porcului).
  Invitații de la Cramele Averești vă așteaptă în fiecare weekend la degustari de vinuri de excepție din cramele proprii și aveți totodată posibilitatea să cumpărați orice vin expus.

  Nu trebuie decât să veniți cu poftă de savurat bucate tradiționale românești, iar organizatorii vă garantează voie bună și zile de toamnă pe cinste, la o petrecere în aer liber, pe care doresc să o repete și în anii următori!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img