Happy Beauty Mania și Happy Spa, două proiecte noi de makeup în Brăila

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  A venit vara și cu această ocazie a început și sezonul nunților. Makeup artistul Elena Dănăilă de la studioul Happy Art Brăila așteaptă doamnele şi domnișoarele la o sesiune de makeup profesională, dar și la o manichiură cu ojă semipermanentă.
  Produsele folosite sunt toate profesionale, din brand-uri cunoscute internaţional și folosite de makeup artişti din toată lumea.

  Happy Beauty Mania, serviciu nou pentru copii

  Împreună cu Marta Nechifor, makeup artistul Elena Dănăilă a lansat în Brăila un serviciu nou numit Happy Beauty Mania. Acesta constă în ateliere organizate special pentru copii, ateliere în care se folosesc produse de calitate speciale pentru pielea sensibilă a copiilor, fetiţele învăţând cât de importantă este îngrijirea feței şi de asemenea câteva tehnici de aplicare a unui machiaj specific vârstei lor. Cele două partenere merg și la petreceri aniversare cu aceeaşi temă, unde prin joacă, învaţă fetiţele cum să îşi îngrijească fața şi pielea mâinilor, dar le colorează și părul.

  Happy Spa, pentru cine vrea să învețe

  Un alt proiect cu mari așteptări este proiectul Happy Spa. Asemănător cu Happy Beauty Mania, acest proiect se adresează domnișoarelor care sunt dornice să înveţe tehnici de machiaj, să înveţe cum se folosesc corect produsele cosmetice precum şi cele de makeup.
  De asemenea, la Happy Spa, fetele vor mai învăţa cum să îşi îngrijească pielea mâinilor și vor cunoaște diferenţele dintre o manichiură cu ojă semipermanentă și o manichiură cu gel.
  Durata acestor ateliere este în funcţie de numărul de persoane participante, iar fiecare în parte va primi câte o diplomă de participare.
  Garantat, vei avea parte de o experiență specială, și bineînțeles, te vei alege și cu o porție de bună dispoziție și zâmbete de la Happy!

  FB: Happy Makeup (Brăila) / Happy Nails (Brăila)
  Telefon: 0753.011.110
  Bulevardul Al. I. Cuza Nr. 25 – Brăila

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0