mai multe

  Havana Ballrooms & Events

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  Centrul de evenimente fericite Havana Ballrooms & Events Galați a fost conceput ca să ofere servicii de înaltă clasă în domeniul evenimentelor – nunţi, botezuri, team-party, baluri, banchete, majorate şi orice alte tipuri de evenimente ne-a fost solicitat de clienţii noştri.

  Noi, Havana Ballrooms&Events, semnăm pentru perfecţiune!

  Salonul GRANDE – capacitate de până la 500 de locuri – îmbină într-o concordanță perfectă stilul clasic și cel modern, dând o notă de eleganţă și iubire fiecărui eveniment. Preparatele culinare se personalizează după preferințele fiecărui client în parte, mulțumind chiar și pe cei care sunt mofturoşi!
  Salonul BOEMA – capacitate de pana la 250 de persoane – abordează un stil boem, iar luminile arhitecturale care înconjoară salonul crează o atmosferă de poveste.
  Salonul GLAMOUR – capacitate de până la 140 de persoane – decorat în nuanţe calde, de alb perlat, reprezintă salonul ideal pentru evenimente cu iz retro-chic.
  Salonul FOREVER – capacitate de până la 130 de persoane – decor clasic, în nuanţe ivoire şi olive, potrivit pentru evenimente de ţinut minte pentru totdeauna.

  LOCAŢIA Micro 17:
  Salon AMORE – capacitate de până la 220 de persoane – decor veneţian, în nuanţe de verde smarald şi bordo pentru ca evenimentul să fie unul ca desprins din basme.
  Salonul SIEMPRE – capacitate de până la 180 de persoane – apreciat pentru ringul generos, decorat în nuanţe de roz pudrat, acesta va fi întotdeauna alegerea ideală indiferent de tipul evenimentului.

  Locaţia 1: Șos.de Centură, Drumul Viilor, nr. 57; Tel: 0734/55.62.67
  Locatia 2: Cartier Micro 17; Tel: 0735/17.31.99
  Manager Centru de Evenimente: 0730/70.80.92, iar pentru mai multe detalii puteți trimite un e-mail la adresa restauranthavana@yahoo.com! www.havana-ballrooms.ro. Facebook: Havana Ballrooms&Events.

   

   

  Share

  RECLAMA
  Articolul precedentExtreme FlorEvents
  Articolul următorNomasVello Galati