Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Hocus Pocus Box – o experienţă Montessori pentru copii

Aşa cum v-am spus și în articolele mai vechi, ingredientul necesar dezvoltării corecte al unui copil este joaca. Cu cât se joacă mai mult și mai corect, cu atât achizițiile vor fi mai multe şi copilul va crește într-un mod armonios.

Cu siguranță ai auzit deja despre pedagogia Montessori sau chiar ai și aplicat principiile acesteia în educația copilului tău.

Cei de la Hocus Pocus Box, un producător de jucării de lemn, cu capital 100% român, au creat modele de jucării, cu iz vechi, ce ne amintesc și de îndrăgitul goblen, dar și cu aer proaspăt de nou și diferit. Dacă vrei să scapi din mult-prea-întâlnitele jucării de plastic, iată ce îți propunem:

Jucării educative

Oiţa Înfrigurată este o jucărie educativă, menită a dezvolta motricitatea fină a copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Beneficiile pe care le are copilul lucrând și distrându-se în același timp cu Oiţa Înfrigurată sunt multe, de la creșterea capacității de concentrare pe perioade lungi de timp, dezvoltarea imaginației și a creativității, întrucât modelele de ‘’îmbrăcare’’ a oiței sunt infinite, până la coordonarea ochi-mână, pregătirea copilului pentru scris sau eliberarea stresului și petrecerea timpului liber într-un mod educativ.

Dacă îţi place Oiţa Înfrigurată, îți prezentăm şi varianta mai complexă, numită Arici Zgribulici. Sub forma unui goblen reinterpretat, această jucărie educativă aduce grade diferite de dificultate fiind un produs potrivit copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani.

Începe cu o poveste

Inutil să îți spunem cât de îndrăgite sunt aceste jucării educative de către copii și faptul că le pot face și desface la infinit.
Mai e ceva ce nu ți-am spus…totul începe cu o poveste! Fiecare jucărie vine însoțită de o poveste pentru dezvoltarea emoțională a copilului tău.

Fie că o vrei în varianta audio sau print, Oiţa Înfrigurată îl va învăța pe cel mic despre frumusețea interioară și încrederea în sine, iar Arici Zgribulici ne prezintă o călătorie interioară de la lene, la altruism.

Acum știi ce cadou îi aduce Iepurașul de Paște copilului tău!

Jucăriile Hocus Pocus Box pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/oitainfrigurata

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...