Hocus Pocus Box – o experienţă Montessori pentru copii

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Aşa cum v-am spus și în articolele mai vechi, ingredientul necesar dezvoltării corecte al unui copil este joaca. Cu cât se joacă mai mult și mai corect, cu atât achizițiile vor fi mai multe şi copilul va crește într-un mod armonios.

  Cu siguranță ai auzit deja despre pedagogia Montessori sau chiar ai și aplicat principiile acesteia în educația copilului tău.

  Cei de la Hocus Pocus Box, un producător de jucării de lemn, cu capital 100% român, au creat modele de jucării, cu iz vechi, ce ne amintesc și de îndrăgitul goblen, dar și cu aer proaspăt de nou și diferit. Dacă vrei să scapi din mult-prea-întâlnitele jucării de plastic, iată ce îți propunem:

  Jucării educative

  Oiţa Înfrigurată este o jucărie educativă, menită a dezvolta motricitatea fină a copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Beneficiile pe care le are copilul lucrând și distrându-se în același timp cu Oiţa Înfrigurată sunt multe, de la creșterea capacității de concentrare pe perioade lungi de timp, dezvoltarea imaginației și a creativității, întrucât modelele de ‘’îmbrăcare’’ a oiței sunt infinite, până la coordonarea ochi-mână, pregătirea copilului pentru scris sau eliberarea stresului și petrecerea timpului liber într-un mod educativ.

  Dacă îţi place Oiţa Înfrigurată, îți prezentăm şi varianta mai complexă, numită Arici Zgribulici. Sub forma unui goblen reinterpretat, această jucărie educativă aduce grade diferite de dificultate fiind un produs potrivit copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani.

  Începe cu o poveste

  Inutil să îți spunem cât de îndrăgite sunt aceste jucării educative de către copii și faptul că le pot face și desface la infinit.
  Mai e ceva ce nu ți-am spus…totul începe cu o poveste! Fiecare jucărie vine însoțită de o poveste pentru dezvoltarea emoțională a copilului tău.

  Fie că o vrei în varianta audio sau print, Oiţa Înfrigurată îl va învăța pe cel mic despre frumusețea interioară și încrederea în sine, iar Arici Zgribulici ne prezintă o călătorie interioară de la lene, la altruism.

  Acum știi ce cadou îi aduce Iepurașul de Paște copilului tău!

  Jucăriile Hocus Pocus Box pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/oitainfrigurata

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img