Îmbracă-te şi accesorizează-te pentru sezonul cald la Stop Shop Galați

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Optimismul se vede pe faţa tuturor atunci când sezonul cald îşi face simţită prezenţa. Din acest moment, începem să ne căutăm articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii în ton cu noile tendinţe. Chiar dacă dulapul este plin, ceva în adâncul nostru ne îndeamnă să căutăm un magazin cu produse de calitate care să ne ofere stilul de care avem nevoie.

  Pentru acest lucru există Stop Shop Galați. Magazinul outlet este situat pe Bulevardul Siderurgiștilor nr. 41, Bloc SD1B, parter (între Ireg și General). Aici veți găsi atât haine și încălțăminte, cât și obiecte de calitate la prețuri accesibile. Toate produsele se regăsesc și în marile lanțuri de supermarket-uri din străinătate, marfa fiind luată la licitații din Germania, toată nouă și la prețuri de solduri.

  Tricouri pentru bărbaţi şi femei

  Adoptă cele mai noi tendințe, precum și un aspect confortabil purtând tricourile pentru bărbaţi şi femei de la Stop Shop, unde opţiunile sunt variate cu diverse modele pe placul tuturor.
  Majoritatea tricourilor sunt din bumbac lejer, care permite pielii să respire, fiind opțiunea ideală pentru sezonul de primăvară/vară. Dacă preferi ținutele confortabile, tricoul din bumbac este piesa esențială.

  Treninguri, pantaloni scurţi, rochiţe de primăvară/vară şi multe altele

  Dacă vremea de afară se răcește puțin, ai opțiunea de a purta un trening de calitate achiziționat de la Stop Shop. Nu te lăsa însă păcălit de temperaturi, și continuă shopping-ul alegând pantalonii scurți pentru bărbați/dame. Doamnele și domnișoarele pot alege însă și din modelele de rochițe de primăvară/vară, accesorizându-le cu un model de poșetă sau rucsac, din gama larga propusă de Stop Shop Galați.

  Așadar, dacă vă aflați în căutarea unor produse de o bună calitate și la prețuri accesibile, tocmai ați aflat secretul sesiunilor nelimitate de cumpărături: Stop Shop Galați!
  La Stop Shop Galați găsești tot ce poftești. Cumpărături plăcute!

  Telefon: 0742 070 944.
  Facebook: Stop Shop Galati

  Foto: Dan Caburgan

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0