Breaking news:

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

Imperia Beauty Clinic – Crede în tine!

- reclama -spot_img
4.9
(12)

Când vrei să te simți răsfățată, vino la Imperia Beauty Clinic, locul tău favorit de îngrijire corporală! Visul Mihaelei Butuc, o tânără inimoasă din Galați, a devenit realitate. Salonul a fost creat special pentru ca femeile să beneficieze de servicii de top, o atmosferă caldă și o încurajare, ori de câte ori este nevoie.

La Imperia Beauty Clinic se află aparate noi de slăbire și modelare corporală! Un model Eximia HR 77 Platinum Anniversary este disponibil, la sediul din strada Brăilei nr. 88, pentru toate doamnele și domnișoarele care doresc să slăbească localizat, să-și tonifice corpul și să arate trăsnet de sărbători.

Eximia HR 77 Platinum Anniversary înlocuiește cu succes chirurgia estetică cu proceduri inovative ce stimulează metabolismul, pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată și la tratarea vergeturilor. Încă de la prima ședință probabil se poate observa o scădere în centimetri pe zona lucrată și o îmbunătățire a aspectului pielii!

Tot aici, poți beneficia de un adevărat alint al simțurilor: împachetări cu ciocolată pentru tonifiere și drenaj, benefice în întreținerea corporală.

Cu ajutorul unei termocuverte profesionale se pot obține rezultate bune în ceea ce privește slăbirea în centimetri în cel mai scurt timp! “Sunt aparate pe care eu le-am testat și care au dat rezultate.

Am văzut că sunt eficiente, am făcut cursuri și acum vreau să le ajut și pe alte femei să arate bine, pentru că atunci când se simte bine în corpul ei, femeia strălucește, emană bunătate, sfințește locul”, spune Mihaela.

Salonul este dotat și cu un laser Dioda cu patru lungimi de undă, pentru epilare definitivă, procedură fără durere care lasă pielea catifelată și impecabilă pentru mai mult timp.

Mihaela s-a gândit la toate: Imperia Beauty Clinic mai dispune de o zonă de coafor, una pentru manichiură și o cameră pentru cosmetică și make-up, unde o vei putea vedea la treabă pe Nikol MUA, o cunoscută make-up artist, dermopigmentist, tehnician în îndepărtarea tatuajelor cu laser și formator cursuri profesionale, care nu doar că te va ajuta să strălucești la orice ocazie specială din viața ta, dar și te va învăța și să te machiezi în cadrul cursurilor de make-up Nikol Mua Academy.Tot aici, se pot face micropigmentări, tratamente faciale cu carbon peeling sau se pot îndepărta tatuaje.

“Sunt un om care nu se cramponează de probleme, ci caută soluții. Cred în oameni și știu că atunci când faci bine, acesta ți se întoarce. Am creat acest loc pentru femeile care doresc să își consolideze încrederea în sine, să emane frumusețe și optimism. Îmi doresc ca Imperia Beauty Clinic să fie secretul femeilor fericite!”, mai spune Mihaela.

Imperial Beauty Clinic se află în Galați, pe strada Brăilei la nr. 88, lângă sediul BCR. Informații și programări pe pagina de facebook și la telefon: 0752 608 063.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.9 / 5. voturi: 12

ai citit?

HIIT BODY REFORMER – pentru starea ta de bine!

Prezentă și în Galați de ceva vreme, Pilates Reformer...

Atelierul LUJO Design – Alege să trăiești elegant!

Povestea Atelierului haute couture LUJO Design din Brăila, de...

TOM TAILOR – un nou brand de fashion la Shopping City Galați

Poartă cu tine energia vibrantă a orașului și lasă-te...

Magazin de prezentare Askona în incinta Brăila Mall

Un somn odihnitor este unul dintre cei trei piloni...

Cafea cu dragoste și dragoste pentru cafea la Tucano Coffee din Shopping City Galați

Atunci când îți dorești o cafea desăvârșită, dar și...

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, Galați – Agenda culturală

În noul spațiu cultural gălățean – Casa Artelor, miercuri,...