În spatele unei mirese cu un look impecabil stă un makeup-artist care vorbeşte toate limbile pământului!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Da, chiar cred că un makeup artist bun este şi un psiholog bun care prin întrebările potrivite ajunge să înţeleagă exact ceea ce îşi doreşte mireasa în materie de machiaj.

  Scaunul meu de makeup este tranzitat de femei cu tot soiul de emoţii şi gusturi în ziua cea mare, iar din momentul când ea intră pe uşă, pentru mine începe un soi de ritual.

  Un ritual de înfrumusețare duce la clipe de răsfăț

  Îmi place, în primul rând, să mă asigur că mireasa are o stare bună atunci când încep să discut cu ea despre machiaj şi, dacă vine plină de nervi că a întârziat taxiul ori că un fir de păr nu stă cum trebuie, încerc să îi reamintesc că e ziua în care este cea mai frumoasă şi fericită şi ar trebui să se bucure din plin de un moment de respiro şi răsfăţ.

  Acest moment este împărtăşit cu mine, iar eu ştiu că am puterea să îi pun un zâmbet pe buze la finalul şedinţei de machiaj, aşa că îmi iau treaba în serios şi, printre micile glumiţe pe care îmi place să le fac ca să o destind, încep să o întreb cum i-ar plăcea să arate machiajul, ce rochie va purta etc. E clar că nu întotdeauna vedem o culoare sau un stil cu aceeaşi ochi, suntem subiectivi şi foarte repede ne grăbim să emitem o judecată.

  Atenția și interesul, elementele cheie

  Aici cred că este succesul în înţelegerea unei mirese, în încercarea de a rămâne obiectivă prin schimbarea rolurilor pentru câteva clipe, când eu reuşesc să înţeleg ce înseamnă machiaj natural sau machiaj strident pentru ea, încercăm să traducem împreună culorile pentru buze (exemplu: nude roze poate avea diverse nuanţe şi acelaşi tip de ruj poate arăta divers pe tonuri diferite de piele), este genul mai îndrăzneț care se aşteaptă la un machiaj super conturat sau este conservatoare şi aşteaptă un machiaj romantic, de basm.

  Atenția și interesul pentru clienta din faţa mea contribuie la înțelegerea gusturilor și aşteptărilor ei, iar rezultatul este în 99,9 la sută din cazuri un succes.

  Superputere? Eu zic că da!

  Urmăreşte-mă pe Facebook şi Instagram pentru mai multe informaţii şi nu uita, fii elegantă şi îndrăzneaţă!

  Mihaela SAVA
  Professional makeup artist
  X-treme lashes stylist
  Telefon: 0746 510 746
  Facebook: Mihaela Sava Makeup Artist
  Instagram: mihaela.savaa

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img