Inamicul celulitei, la Therapy Slim Brăila

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Cu toții știm că cel mai mare inamic al femeilor este celulita. Cu siguranță fiecare dintre voi a trecut măcar o dată prin momentul în care nu mai poți purta anumite haine , deoarece picioarele arată inestetic.

  Însă la Therapy Slim Brăila veți găsi soluția pentru astfel de probleme. Lipomasajul, procedura care constă în masarea zonelor cu probleme cu un aparat a cărui scop este modelarea siluetei și eliminarea stratului adipos.

  Scapă de coaja de portocală prin intermediul lipomasajului

  Lipomasajul este considerat a fi unul dintre tratamentele revoluționare utilizate de celebrități pentru a scăpa de celulită sau pentru prevenirea apariției ei timpurie, fiind o tehnică exclusivă şi non invazivă. Lipomasajul este un tratament cosmetic ce are ca efect reducerea grăsimii în exces de pe anumite zone, ajutând practic la pierderea kilogramelor nedorite.

  Grație aparatului de lipomasaj format dintr-un aparat motorizat care se rulează pe piele, circulația venoasă și limfatică este relansată, iar toxinele sunt eliminate.

  Studiile au arătat că lipomasajul activează adipocitele (celule grase) prin intermediul receptorilor beta, cu scopul de a declanșa lipoliza (eliberarea sau arderea grăsimilor). În plus, lipomasajul stimulează fibroblastele, distruge acumulările de grăsime, netezește pielea cu aspect de coajă de portocală şi facilitează schimbul de fluide.

  Așadar, dacă te numeri printre persoanele care se lupta cu celulita nu te impacienta și trage o fugă la Therapy Slim, în Brăila, pe Bd-ul Independenței colț cu str.Școlilor nr 59 pentru a opta pentru soluția care te avantajează. Pentru programări sunați la numărul de telefon 0735 561 735.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0