mai multe

  Intraceuticals și Dalyance, la Mon Charme

  din aceeași categorie

  Intraceuticals, tratamentul preferat al Madonnei, este deja vedetă la Mon Charme – Maison de Beauté. Pur și simplu face minuni, încă de la prima ședință, pe un ten ridat, lipsit de strălucire, cu pete, acneic sau cu pori mari!

  Cum acționează Intraceuticals?

  Cu ajutorul aparatului care produce oxigen hiperbaric, se introduc în straturile profunde ale pielii substanțe benefice tenului, precum acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanti (aloe vera și ceai verde) – combinația fiind personalizată în funcție de nevoia fiecărui pacient în parte.

  Efectele sunt instantanee: tenul arată fresh, bine hidratat din interior. În plus, ridurile sunt drastic reduse, pielea oxigenată, iar producția de colagen și elastină stimulată. O ședință durează 1 oră, dar puteți efectua o terapie complexă, cu 6-7 ședințe, pentru efecte de durată.

  Tratamentul acționează asupra ridurilor de pe față, decolteu, mâini, regenerează țesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, reduce vergeturile, iar zonele tratate devin foarte luminoase.

  De altfel, Intraceuticals este singura tehnologie facială non-invazivă, cu rezultate demonstrate în hidratarea tenului din interior. Nu conține parfum, coloranți, conservanți sau parabeni. Tocmai de aceea, nu e întâmplător că îl preferă Madona, Jennifer Lopez, John Galliano, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria, Kate Perry, iar acum îl puteți solicita și la Mon Charme.

  O alegere la fel de inspirată este și tratamentul Dalyance, tot o noutate la Mon Charme. Este vorba despre una dintre eficientele proceduri pentru rejuvenarea completă a pielii. Datorită combinației radiofrecvenței și a cavitației în aceeași tehnologie, efectul anti-îmbătrânire este vizibil încă de la prima ședință.

  Dalyance își dovedește eficiența și în tratamente de remodelare corporală, tocmai datorită puterii combinate a undelor de radiofrecvență și a cavitației.

  Cristina Silion

  Share

  RECLAMA