Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

La MaximBody, îmbini buna dispoziţie prin masaj, electrostimulare şi sport

Masajul are o multitudine de beneficii asupra întregului organism cât şi asupra psihicului, relaxează, tonifică, elimină starea de oboseală, alungând depresia. Corpul se relaxează prin masaj acţionând asupra sistemelor: circulator, locomotor, sangvin, limfatic, cât şi asupra sistemului nervos, dând un aspect plăcut pielii, împiedicând procesul de îmbătrânire la nivel celular.

Electrostimularea, benefic asupra sistemului muscular

Electrostimularea, are un efect benefic asupra sistemului muscular. Principiul provenit din medicină, mai exact din fizioterapie, prin care avem nevoie să dezvoltăm un muşchi fără a pune presiune pe articulaţii, este dus la nivel de fitness, lucrând simultan toate grupele principale de muşchi. Cel mai mare atu ale acestui tip de antrenament, este dat de timpul redus necesar unei şedinţe, mai precis în decurs de 20 de minute, ai să simţi cum corpul tău ar fi lucrat 3-4h de antrenament de fitness tradiţional. Rezultatele nu se lasă aşteptate, astfel după 6 şedinţe ai să simţi diferenţa, după 12 şedinţe ai să vezi diferenţa iar după 24 de sedințe vei vedea alt corp. Toate acestea apar adoptând o alimentaţie corespunzătoare, îmbinând antrenamentele EMS cu un masaj.

Servicii recomandate și pentru mămici în faza postnatală sau gravide

În cadrul studioului avem o sală de fitness tradiţional, în care vă oferim un cadru intim, ferit de privirile altora, posibilitatea de a vă antrena, prin fitness tradiţional, cu traineri bine pregătiţi care ştiu să lureze doar cu greutatea propriul corp, pentru a vă păstra buna funcţionare a sistemului locomotor şi liniştea unui loc privat. Ne adresăm lucrului individual sau cel mult cuplurilor de câte două sau maxim trei persoane. Serviciile noastre sunt recomandate și mămicilor în faza postnatală, cât şi femeilor gravide care prin sport îşi menţin sănătatea şi bună oxigenare a corpului, cât şi a fătului.

În concluzie studioul MaximBody vă recomandă şi vă pune la dispoziţie posibilitatea de a face un fitness supravegheat, de a face un masaj pentru a vă relaxa şi de a vă alimenta sănătos, neuitând că hidratarea este una dintre cele mai importante pentru organism.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...