Lansare Creative Dress by Cristina Manole

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Colecții de actualitate de la Creative Dress

  Sâmbătă 5 ianuarie am organizat petrecerea de lansare a showroom-ului de ținute haute couture, Creative Dress by Cristina Manole! Situat pe strada Albatrosului, Bl. M, parter, mai exact în zona Spicu lângă Cârlionț, Magazinul boutique Creative Dress by Cristina Manole, vă pune la dispoziție ținute de ocazie din materiale speciale: mătase naturală, dantelă, brocart dar și pardesie, fuste, rochii office din lână, stofe imprimate și cașmir, destinate doamnelor și domnișoarelor care știu să se pună în valoare! La deschidere, cei prezenți au putut admira rochiile vaporoase de mătase din colecțiile Silk and Roses, dar și ultimele creații din colecția de toamnă Cashmere Fairytale, disponibile deja pe site-ul www.creativedress.ro, pe pagina de facebook Creative Dress by Cristina Manole sau pe Instagram.

  O femeie sofisticată își poate comanda o ținută deosebită

  Showroom-ul de la Galați este fratele mai mic al atelierului Creative Dress de la Brăila, situat pe strada Școlilor, nr. 29, bl C5, parter, un atelier de design cu lucruri frumos croite, unde o femeie sofisticată își poate comanda o ținută deosebită, pe gustul și măsurile ei. Cristina Manole a dat viață unui concept special de creație vestimentară cu circuit închis, în care clientele sunt servite pe bază de programare. La Galați, modelele sunt deja expuse, dar se pot face și la comandă, în atelierul de la Brăila doamnele și domnișoarele pot sta de vorbă cu un consultant și își pot alege materialele și ținutele.

  Creative Dress îmbină priceperea echipei de creație cu frumusețea modelelor și calitatea materialelor. O petrecere reușită, un eveniment personal ori office începe la Creative Dress!

  Magazinul de la Galați e deschis zilnic în intervalul 13:00-18:00.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0