mai multe

  Levant

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  Restaurantul Levant, situat pe Str. Dr. Petru Groza, la nr. 25, într-o zonă liniștită, departe de tumultul orașului, este un restaurant modern din Galați, care poate asigura cadrul ideal pentru a petrece momente importante din viața dumneavoastră, de la nunți, botezuri, banchete sau seri tematice până la evenimente “corporate”, conferințe, lansări de produse, prezentări de modă.

  La Levant, grija pentru detalii și tehnica specială de preparare a mâncărurilor, în bucătăria proprie, transformă fiecare gustare într-un moment special.

  Tot aici se pot organiza mese festive de Crăciun, mini-revelioane pentru societăți și petreceri de Revelion. Restaurantul Levant dispune de două săli de evenimente, dotate cu sisteme performante de ventilație și climatizare, spații de recreere și aproximativ 40 de locuri de parcare. Pentru cei care își doresc o mini-reconectare cu natura, pe durata verii, punem la dispoziție terasa cochetă a restaurantului. Vă oferim consiliere pe întreaga durată a evenimentului, oferte adecvate fiecărui tip de eveniment și servicii de calitate, la standarde ridicate!

  Restaurantul oferă un meniu variat, cuprinzând atât rețete tradiționale românești, cât și specialități internaționale, adaptate tematicii petrecerii. În plus, Centrul de afaceri Levant asigură servicii de cazare pentru participanții la evenimentele desfășurate în cadrul restaurantului.

   

  Pentru informații suplimentare și rezervări accesați pagina de facebook Levant R Galați, website-ul www.levantgalati.ro sau sunați la telefon 0757 648 652.

   

   

  Share

  RECLAMA
  Articolul precedentLa Fenice
  Articolul următorFreddy și Muschetarii