Breaking news:

Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați, activând la mult-premiatul Club Sportiv de volei CSU Metal, s-a reprofilat și aduce în orașul natal baschetul de performanță.

Un club sportiv care crește de la an la an

Antrenoare la Clubul „Cuza Pirates” Brăila și selecționer pentru grupele de performanță de la club participante la campionatele naționale de baschet, le insuflă copiilor pasiunea ei enormă pentru stilul de viață sportiv.

Că tinerii și familiile lor sunt interesați să investească în sport o arată și numărul tot mai mare de fete și băieți care ajung să facă performanță în baschet. Antrenoarea Liliana Apostol coordonează nu mai puțin de 5 echipe la Campionatul Național de Baby Baschet și, respectiv de Mini Baschet – o echipă de fete și celelalte patru de băieți.

Camp cu antrenori naționali și internaționali

De altfel, pentru tinerii care fac sport de performanță, se anunță o vară incendiară. Liliana Apostol, alături de Mircea Totolici, președintele Clubului „Cuza Pirates” Brăila, organizează cel mai mare camp de baschet din această zonă a țării, aducând antrenori de top care vor lucra cu tinerii pasionați de acest sport.

Baschet Camp „Cuza Pirates” Brăila se va desfășura în perioada 8-13 august 2022 și se adresează tinerilor cu vârste între 12-16 ani din Galați, Brăila, Tulcea sau alte județe învecinate.

Copiii vor beneficia de expertiza și experiența unor antrenori foarte apreciați: de origine greacă, Sakis Paralikas antrenează în prima ligă de baschet din Grecia, antrenorul Eugen Ilie vine, ca voluntar, de la Steaua București și, nu în ultimul rând, se alătură echipei Campului „Cuza Pirates” și Cătălin Ștefănescu de la CSM Galați.

Programul de pregătire va fi zilnic, de la prima oră a dimineții până după-amiaza, fiind găzduit de Sala polivalentă (în interior) și de Baza de sport de performanță „Pescăruș” (terenuri în exterior).

Liliana Apostol, dincolo de viața sportivă

Cu o viața sportivă extrem de bogată, cu reușite extraordinare alături de CSU Metal Galați și de copiii de la Clubul „Cuza Pirates” Brăila, Liliana Apostol a acumulat, la cei 35 de ani, un capital de imagine cât pentru două vieți. Cu atât mai mult este curtată de reprezentanții de advertising și a  îmbrățișat cu plăcere propunerea de Fashion Ambassador pentru branduri locale de vestimentație, având și contracte de imagine cu specialiști în make-up.

Vestimentație: Festival Dresses by Gya
Make-up: Daniela Costea
Hairstylist: Alina Timar

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...