Breaking news:

MACHIAJUL PENTRU REVELION 2018

DECEMBRIE este luna surprizelor şi a momentelor de neuitat, printre care se numără şi faimoasele petreceri de Crăciun, şi nu în ultimul rând memorabila petrecere din seara de Revelion.

Indiferent de ţinuta aleasă, machiajul este un accesoriu foarte important pentru imaginea voastră în noaptea dintre ani!

Tendinţele în makeup pentru Crăciunul şi Revelionul 2017-2018 indică o combinaţie între culori îndrăzneţe, intense şi texturi strălucitoare.

În topul preferinţelor, pentru seara de Revelion, multe femei optează pentru un machiaj intens, sexy şi spectaculos precum Smokey Eyes, Cat Eye sau cel glamour în stil Marylin Monroe.

Machiajul OCHILOR presupune, indiferent de forma acestuia, folosirea fardurilor satinate sau metalizate de la nuanţe foarte deschise şi luminoase până la nuanţe foarte închise şi intense. Culorile folosite pentru un astfel de machiaj sunt: nuanţe metalice de argintiu, auriu, bronz, maron, burgundy, mov intens, indigo, bleumarin, cenuşiu şi negru.
Conturarea ochilor cu o linie intensă de eyeliner negru şi aplicarea de gene false este un MUST HAVE pentru a putea obţine un look glamour ca la Hollywood.

BUZELE pot fi machiate atât în nuanţe naturale de roz-pal, bej-maro, dar şi în culori intense, vibrante ca roşu, vişiniu, violet. Pentru o eleganță aparte şi un plus de strălucire se pot folosi şi glossuri cu particule strălucitoare – un alt MUST HAVE al acestui sezon de iarnă!
Glitter-ul este la mare căutare în acest an pentru cine îşi doreşte un plus de strălucire! Acesta poate fi aplicat atât pe ploape, dar şi pe centrul buzelor.

Aspectul impecabil, luminos şi strălucitor al tenului este obligatoriu indiferent de tipul de machiaj ales!
Alege machiajul potrivit pentru tine şi fii vedeta serii ! 😉
Petrecere frumoasă şi un 2018 excepţional ! 

Alina Drăgan, make-up artist

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...