1.1 C
Galați
miercuri 2 decembrie 2020

Prețuiește magia unică a sărbătorilor cu decorațiunile de la Extreme FlorEvents

Zâmbetele se făuresc împreună, se stropesc cu magie și se savurează cu dragoste, pentru a transforma clipele tale în momente memorabile alături de cei...
More

  Machiajul sezonului primăvară-vară 2020

  - reclama -

  Scoate-ți paletele cele mai strălucitoare, pentru că tendințele de machiaj din primăvara-vara anului 2020 se referă la culoare, iar echipa Salonului Glam este aici pentru a-ți oferi sfaturi utile!

  Dacă ar trebui să alegem doar o culoare de fard de ochi deosebită din tendinţele de makeup ale anului 2020, ar trebui să fie liliac – un mov moale, floral, perfect pentru acest sezon.

  Blushurile aduc un plus de prospeţime in machiaj. Pentru un ton deschis al pielii sunt recomandate variantele în tonuri de roz trandafiriu, roz închis sau portocaliul piersică.
  Cât despre alegerea rujului din acest sezon vă putem spune că nuanța acestuia este subtilă, blândă, tendința în acest sens ducându-se către ceva destul de ușor de purtat.

  Întrucât culoarea e destul de deschisă, poți intensifica efectul fresh atunci când acoperi rujul cu aceeași nuanță de luciu de buze.

  Nu uita niciodată de rimel. Tendințele de machiaj spun că rimelul e cel mai important atunci când vine vorba de conturarea ochilor. Cele mai în tendință culori de farduri vor fi din nou cele pământii și cele cu tente de portocaliu.

  Machiajul sezonului cald se va remarca prin acuratețe, eleganță și calitate. Un machiaj perfect este acela în care trăsăturile esențiale sunt evidențiate, iar defectele sunt estompate subtil.

  Chiar dacă stăm acasă, nu vom renunţa să fim mereu frumoase!

  Salon Glam Studio: Ţiglina II, Str. Brăilei colț cu Coșbuc, vizavi de Tribunal, la etaj deasupra sediului CEC
  Informații și viitoare programări: 0724.169.060
  Facebook: SALON GLAM

  - reclama -

  Bucură-te și tu de universul mirific, parfumat și senzual My Geisha

  Ești gata pentru o explozie de arome seducătoare și senzații irezistibile ce te vor purta în lumea mistică a viselor și magiei absolute? Experimentează...

  Cadourile care îți poartă dragostea către cei dragi sunt la Brăila Mall

  E timpul să oferi bucurie și, cu siguranță, printre bucuriile cele mai de preț sunt cadourile – atât cele pe care le primim, dar...

  Corecția liniei bărbiei, la Absolute Aestetics

  Cu toții știm că bărbia reprezintă un element anatomic important al conturării faciale, care determină forma și conturul feței. Dacă vă doriți să modificați forma...
  - reclama -