Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului încă din antichitate, acestea fiind purtate de ambii parteneri pentru a-și arăta loialitatea și dragostea. Materialele din care erau confecționate erau foarte variate de la iarbă, materiale textile, păr, os sau metale prețioase. În zilele noastre aurul este cel mai popular material datorită calităților sale unice, cum ar fi durabilitatea și strălucirea.

Experții de la Maia Bijou vin în ajutorul celor care vor să-și aleagă verighetele cu 5 sfaturi esențiale bazându-se pe experiența acumulată în cei 15 ani de activitate, participarea la numeroase târguri de profil și vânzarea a peste 3000 de perechi de verighete în ultimii 3 ani.

1. Bugetul
Setați-vă un buget deoarece verighetele pot fi costisitoare, așa ca este important să vă stabiliți un buget înainte de a începe să le căutați. Găsiți un echilibru între ceea ce vă puteți
permite și ceea ce vă doriți. La Maia Bijou există varianta aurului la schimb care este foarte apreciată și folosită de viitorii miri, ajutând cuplu să fie cu un pas mai aproape de verigheta potrivită poveștii lor.

2. Stil
Alegeți un stil care să se potrivească personalitații voastre: verighetele nu trebuie să fie identice, dar trebuie să se potrivească stilului și personalitații fiecarui partener.

Fiecare consilier de la Maia Bijou îți va prezenta din start punctul nostru forte cand vine vorba de alegerea modelului și anume flexibilitatea pe care o putem oferi celor ce ne aleg, deoarece poți alege să modifici culoarea aurului, lățimea verighetei, finisajul, dacă să fie cu pietre sau nu, profilul verighetei, grosimea ei – practic cum ne place nouă să spunem ”Vă puteți crea verigheta în atelierul magic de la Maia Bijou”.

3. Dimensiunea potrivită
Găsirea dimensiunii potrivite este un alt aspect important de care trebuie să țineți cont. Este important să vă asigurați că verighetele se potrivesc confortabil și că nu sunt prea strâmte sau prea largi. Luați în considerare și forma verighetelor, deoarece unele forme pot fi mai
confortabile ca altele. Maia Bijou asigură un serviciu special creat pentru aceasta situație și la noi poți face comandă la un cost modic de o pereche de verighete din alamă ce respectă mărimea, lățimea și profilul verighetei dorite, ca să fiți siguri că alegerea este cea potrivită.

4. Caută calitatea
Verighetele sunt un simbol al angajamentului vostru, așa că este important să alegeti verighete de calitate. Comandați verighetele din magazinele de profil ce au un istoric ce poate fi verificat. Astăzi toate bijuteriile comercializate trebuie să aibă ștanțată marca de garanție proprie, marca statului și marca de titlu.

5. Personalizează-le
Verighetele pot fi personalizate cu mesaje, inițiale, modele gravate sau cu pietre prețioase. Luați în considerare personalizarea verighetelor pentru a le face cu adevarat unice și speciale. Un mesaj secret în interiorul verighetei poate fi o surpriză memorabilă pentru persoana iubită, plus că va fi acolo pentru eternitate.

La Maia Bijou oferim acest serviciu gratuit, pentru că ne plac poveștile de iubire cu mesaje pe masură, pentru totdeauna!

Pentru a vedea gama variată de verighete vă așteptăm cu mare drag în noua locație Maia Bijou din Galați, de pe strada Brăilei nr 159 G, Bl A6 pentru a descoperi un concept nou de magazin de bijuterii dar și în locația noastră din zona Parma sau în online pe www.maiabijou.ro.

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.7 / 5. voturi: 216

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...