MaximBody este un centru de întreținere corporală din Galați ce oferă programe de fitness personalizate, masaj, slăbire cu ajutorul aparatului de electrostimulare ACTIWAVE, folosit atât pentru îmbunătățierea aspectului fizic, cât și în terapia durerii și recuperării medicale.

Aparatul de electrostimulare ACTIWAVE permite un antrenament anticelulitic eficient, ajută la creșterea masei musculare cu un minim de efort, fără a forța articulațiile și stopează durerile de spate.

O ședință la aparatul de electrostimulare ACTIWAVE nu prezintă nici un pericol, durează 20 de minute și se poate face de două ori pe săptămână. MaximBody are doi antrenori personali care vă vor îndruma, în funcție de cerințe. Antrenamentul cu PT (Personal Trainer) este personalizat și se face pe bază de abonament. Clienții beneficiază și de aparatură de fitness: bandă, bicicletă, greutăți, saltea, minge. După ce vă bucurați de antrenamentul cu tehnologia ACTIWAVE, vă puteți relaxa atât corpul cât și psihicul cu un masaj de relaxare, somatic, anticelulitic sau terapeutic oferit de specialiștii noștrii.

Maxim Body se află pe Str. Roșiori, nr.18 în cartierul Mazepa. Programări la numărul de telefon 0754 091 98. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook MaximBody sau site-ul www.maximbody.ro!

 

Foto:Bogdan Palenciuc

 

RECLAMA