Maxim Body

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  MaximBody este un centru de întreținere corporală din Galați ce oferă programe de fitness personalizate, masaj, slăbire cu ajutorul aparatului de electrostimulare ACTIWAVE, folosit atât pentru îmbunătățierea aspectului fizic, cât și în terapia durerii și recuperării medicale.

  Aparatul de electrostimulare ACTIWAVE permite un antrenament anticelulitic eficient, ajută la creșterea masei musculare cu un minim de efort, fără a forța articulațiile și stopează durerile de spate.

  O ședință la aparatul de electrostimulare ACTIWAVE nu prezintă nici un pericol, durează 20 de minute și se poate face de două ori pe săptămână. MaximBody are doi antrenori personali care vă vor îndruma, în funcție de cerințe. Antrenamentul cu PT (Personal Trainer) este personalizat și se face pe bază de abonament. Clienții beneficiază și de aparatură de fitness: bandă, bicicletă, greutăți, saltea, minge. După ce vă bucurați de antrenamentul cu tehnologia ACTIWAVE, vă puteți relaxa atât corpul cât și psihicul cu un masaj de relaxare, somatic, anticelulitic sau terapeutic oferit de specialiștii noștrii.

  Maxim Body se află pe Str. Roșiori, nr.18 în cartierul Mazepa. Programări la numărul de telefon 0754 091 98. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook MaximBody sau site-ul www.maximbody.ro!

   

  Foto:Bogdan Palenciuc

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img
  Articolul precedentMax Fitness
  Articolul următorTherapy Slim