Breaking news:

Menține-ți pielea tânără, la Nomasvello Mazepa Galați

Cauți un loc unde să găsești tratamente actuale si moderne pentru a avea în permanență tenul sănătos și pielea tânără? Nomasvello Mazepa Galați este locul perfect și vine în ajutorul tău cu tratamentul facial LED +Esthetic care te ajută să obții rapid şi fără durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei.

Cum acţionează terapia cu LED+Esthetic?

La Nomasvello Mazepa Galați tratamentul facial LED+Esthetic acţionează prin fototerapie (photocare). Potrivit unor studii efectuate de Food and Drug Administration (FDA) în Statele Unite ale Americii şi la Universitatea din Amsterdam, lumina puternică emisă de Photocare este un stimul important pentru energia principală din moleculele celulelor şi poate activa o întreagă serie de reacţii celulare metabolice, ducând la sintetizarea produselor aplicate şi creşterea capacităţii energetice a întregului ţesut.

Astfel, un ţesut care a fost expus la acţiunea diodelor emiţătoare de lumină (LED) îşi va folosi propria energie pentru a impulsiona funcţionalitatea întregului organism. Implicit, va creşte producţia de colagen şi elastina din fibre, ceea ce va contribui esenţial la o îmbunătăţire a calităţii şi a aspectului pielii.

Principiul Photocare

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.

La Nomasvello Mazepa Galați principiul Photocare ajuta la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale şi a pigmentarii excesive, precum şi la diminuarea ridurilor şi a roșeţii pielii, pentru un ten tonifiat, sănătos şi fără imperfecţiuni.

Tipuri de tratamente faciale LED+Esthetic

• tratamente anti-rid;
• reîntinerire facială;
• lifting facial;
• regenerare cutanată;
• redare fermitate și luminozitate ten;
• stimularea producției naturale de colagen;
• acțiune împotriva lăsării pielii.

Înaintea oricărei terapii LED+Esthetic clienţii beneficiază gratuit de o diagnoză facială Woodlamp (cu lampa cu ultraviolete) efectuată de specialiştii Nomasvello Mazepa Galați, în baza căreia se va stabili planul de tratament, adaptat nevoilor fiecărui client.

Durata tratamentului facial LED+Esthetic

Un tratament cosmetic complet Photocare la Nomasvello Mazepa Galați cuprinde 12 sesiuni, constând în 2 ședințe pe săptămână. Numărul de ședințe depinde de diferiți factori, cum ar fi vârsta, zonă care urmează să fie tratată și condițiile actuale ale pielii, precum și stilul de viață.

O şedinţă durează doar 20 minute, este blândă cu pielea, are rezultate vizibile şi efect cromoterapeutic, prin jocul colorat al undelor de diferite lungimi.

Pentru a vă convinge vă așteptăm la centrul nostru Nomasvello Mazepa Galaţi din strada Brăilei, nr. 25, Bl. P2, parter sau contactaţi-ne la numărul de telefon 0735 836 817, și stabilim împreună planul de tratament pe săptămâni şi pe zile.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...