Breaking news:

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Cardul cadou Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și...

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Menține-ți pielea tânără, la Nomasvello Mazepa Galați

- reclama -spot_img
0
(0)

Cauți un loc unde să găsești tratamente actuale si moderne pentru a avea în permanență tenul sănătos și pielea tânără? Nomasvello Mazepa Galați este locul perfect și vine în ajutorul tău cu tratamentul facial LED +Esthetic care te ajută să obții rapid şi fără durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei.

Cum acţionează terapia cu LED+Esthetic?

La Nomasvello Mazepa Galați tratamentul facial LED+Esthetic acţionează prin fototerapie (photocare). Potrivit unor studii efectuate de Food and Drug Administration (FDA) în Statele Unite ale Americii şi la Universitatea din Amsterdam, lumina puternică emisă de Photocare este un stimul important pentru energia principală din moleculele celulelor şi poate activa o întreagă serie de reacţii celulare metabolice, ducând la sintetizarea produselor aplicate şi creşterea capacităţii energetice a întregului ţesut.

Astfel, un ţesut care a fost expus la acţiunea diodelor emiţătoare de lumină (LED) îşi va folosi propria energie pentru a impulsiona funcţionalitatea întregului organism. Implicit, va creşte producţia de colagen şi elastina din fibre, ceea ce va contribui esenţial la o îmbunătăţire a calităţii şi a aspectului pielii.

Principiul Photocare

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.

La Nomasvello Mazepa Galați principiul Photocare ajuta la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale şi a pigmentarii excesive, precum şi la diminuarea ridurilor şi a roșeţii pielii, pentru un ten tonifiat, sănătos şi fără imperfecţiuni.

Tipuri de tratamente faciale LED+Esthetic

• tratamente anti-rid;
• reîntinerire facială;
• lifting facial;
• regenerare cutanată;
• redare fermitate și luminozitate ten;
• stimularea producției naturale de colagen;
• acțiune împotriva lăsării pielii.

Înaintea oricărei terapii LED+Esthetic clienţii beneficiază gratuit de o diagnoză facială Woodlamp (cu lampa cu ultraviolete) efectuată de specialiştii Nomasvello Mazepa Galați, în baza căreia se va stabili planul de tratament, adaptat nevoilor fiecărui client.

Durata tratamentului facial LED+Esthetic

Un tratament cosmetic complet Photocare la Nomasvello Mazepa Galați cuprinde 12 sesiuni, constând în 2 ședințe pe săptămână. Numărul de ședințe depinde de diferiți factori, cum ar fi vârsta, zonă care urmează să fie tratată și condițiile actuale ale pielii, precum și stilul de viață.

O şedinţă durează doar 20 minute, este blândă cu pielea, are rezultate vizibile şi efect cromoterapeutic, prin jocul colorat al undelor de diferite lungimi.

Pentru a vă convinge vă așteptăm la centrul nostru Nomasvello Mazepa Galaţi din strada Brăilei, nr. 25, Bl. P2, parter sau contactaţi-ne la numărul de telefon 0735 836 817, și stabilim împreună planul de tratament pe săptămâni şi pe zile.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revelion la Beluga Events – regal al bucuriei și distracției

Evenimentele se disting prin alegerea unei locații selecte, prin...

Lorraine’s Beauty Rituals Academy

Și-a dorit să știe cum să își îngrijească tenul...

Spectacole de sezon, pline de farmec și magie, la Teatrul ”Gulliver”

La Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, luna decembrie...

Desiree Flowers & Events – Întoarcerea la natură

Desiree Flowers & Events - pasiune pentru flori De șapte...

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....