Mon Charme, maison de beauté – Radiezi prin frumusețea naturală

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Secretul unei mirese radioase este, fără îndoială, feminitatea naturală. Cu ajutor prețios de la „Mon Charme, maison de beauté”, tocmai această frumusețe naturală e pusă în evidență în cea mai importantă zi din viața unei femei.

  La „Mon Charme” vă puteți rezerva servicii impecabile de manichiură și pedichiură (clasică, SPA, cu gel, semipermanentă, cu produse de la celebrul brand american C&D), ședința de machiaj cu produse de top (Anastasia Beverly Hills, Dior, Armani, Make up For Ever) sau pe cea de coafor. Nu lipsesc tratamentele cosmetice faciale profesionale, precum sunt cele cu particule de safir, aur sau diamant de la brandul dermato-cosmetic Medica 120 sau D-tox de la Academie Paris.

  În plus, dacă nu ați aflat încă, aici găsiți două concepte cosmetice unice în Galați. Aduse recent în oraș, stilizarea sprâncenelor Brow Charme și Bio-laminarea genelor cu keratină sunt deja renumite.

  Stilizarea sprâncenelor începe printr-un procedeu special de pensare (fără a fi tunse) și se încheie cu vopsirea cu Hena pură sau vopsea naturală. Pentru armonizarea trăsăturilor feței, încercați, cu toată încrederea, și Bio-laminarea cu keratină: propriile gene devin mai curbate și sunt stimulate să crească mai dese.

  Și ce prilej mai bun decât nunta să găsiți pentru a apela la aceste tehnici de rafinare a frumuseții naturale? Ca să fiți pe deplin convinsă de o alegere sau de alta, la „Mon Charme” beneficiați și de consiliere gratuită pentru serviciile de cosmetică.

  De altfel, un eveniment precum e ziua nunții cere o dedicare totală din partea celor la care apelați. Iar stiliștii de la „Mon Charme, maison de beauté”, specializați continuu la cursuri în domeniu, atenți și implicați, vă pot oferi siguranța serviciilor de calitate și, în final, garanția frumuseții ce radiază naturalețe!

  Mon Charme, maison de beauté
  Str. Nicolae Bălcescu
  0745 758 782

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0