Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Mon Charme, maison de beauté – Radiezi prin frumusețea naturală

Secretul unei mirese radioase este, fără îndoială, feminitatea naturală. Cu ajutor prețios de la „Mon Charme, maison de beauté”, tocmai această frumusețe naturală e pusă în evidență în cea mai importantă zi din viața unei femei.

La „Mon Charme” vă puteți rezerva servicii impecabile de manichiură și pedichiură (clasică, SPA, cu gel, semipermanentă, cu produse de la celebrul brand american C&D), ședința de machiaj cu produse de top (Anastasia Beverly Hills, Dior, Armani, Make up For Ever) sau pe cea de coafor. Nu lipsesc tratamentele cosmetice faciale profesionale, precum sunt cele cu particule de safir, aur sau diamant de la brandul dermato-cosmetic Medica 120 sau D-tox de la Academie Paris.

În plus, dacă nu ați aflat încă, aici găsiți două concepte cosmetice unice în Galați. Aduse recent în oraș, stilizarea sprâncenelor Brow Charme și Bio-laminarea genelor cu keratină sunt deja renumite.

Stilizarea sprâncenelor începe printr-un procedeu special de pensare (fără a fi tunse) și se încheie cu vopsirea cu Hena pură sau vopsea naturală. Pentru armonizarea trăsăturilor feței, încercați, cu toată încrederea, și Bio-laminarea cu keratină: propriile gene devin mai curbate și sunt stimulate să crească mai dese.

Și ce prilej mai bun decât nunta să găsiți pentru a apela la aceste tehnici de rafinare a frumuseții naturale? Ca să fiți pe deplin convinsă de o alegere sau de alta, la „Mon Charme” beneficiați și de consiliere gratuită pentru serviciile de cosmetică.

De altfel, un eveniment precum e ziua nunții cere o dedicare totală din partea celor la care apelați. Iar stiliștii de la „Mon Charme, maison de beauté”, specializați continuu la cursuri în domeniu, atenți și implicați, vă pot oferi siguranța serviciilor de calitate și, în final, garanția frumuseții ce radiază naturalețe!

Mon Charme, maison de beauté
Str. Nicolae Bălcescu
0745 758 782

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...