Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Mon Charme, maison de beauté – Radiezi prin frumusețea naturală

Secretul unei mirese radioase este, fără îndoială, feminitatea naturală. Cu ajutor prețios de la „Mon Charme, maison de beauté”, tocmai această frumusețe naturală e pusă în evidență în cea mai importantă zi din viața unei femei.

La „Mon Charme” vă puteți rezerva servicii impecabile de manichiură și pedichiură (clasică, SPA, cu gel, semipermanentă, cu produse de la celebrul brand american C&D), ședința de machiaj cu produse de top (Anastasia Beverly Hills, Dior, Armani, Make up For Ever) sau pe cea de coafor. Nu lipsesc tratamentele cosmetice faciale profesionale, precum sunt cele cu particule de safir, aur sau diamant de la brandul dermato-cosmetic Medica 120 sau D-tox de la Academie Paris.

În plus, dacă nu ați aflat încă, aici găsiți două concepte cosmetice unice în Galați. Aduse recent în oraș, stilizarea sprâncenelor Brow Charme și Bio-laminarea genelor cu keratină sunt deja renumite.

Stilizarea sprâncenelor începe printr-un procedeu special de pensare (fără a fi tunse) și se încheie cu vopsirea cu Hena pură sau vopsea naturală. Pentru armonizarea trăsăturilor feței, încercați, cu toată încrederea, și Bio-laminarea cu keratină: propriile gene devin mai curbate și sunt stimulate să crească mai dese.

Și ce prilej mai bun decât nunta să găsiți pentru a apela la aceste tehnici de rafinare a frumuseții naturale? Ca să fiți pe deplin convinsă de o alegere sau de alta, la „Mon Charme” beneficiați și de consiliere gratuită pentru serviciile de cosmetică.

De altfel, un eveniment precum e ziua nunții cere o dedicare totală din partea celor la care apelați. Iar stiliștii de la „Mon Charme, maison de beauté”, specializați continuu la cursuri în domeniu, atenți și implicați, vă pot oferi siguranța serviciilor de calitate și, în final, garanția frumuseții ce radiază naturalețe!

Mon Charme, maison de beauté
Str. Nicolae Bălcescu
0745 758 782

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...