Breaking news:

Mon Charme, maison de beauté – Radiezi prin frumusețea naturală

Secretul unei mirese radioase este, fără îndoială, feminitatea naturală. Cu ajutor prețios de la „Mon Charme, maison de beauté”, tocmai această frumusețe naturală e pusă în evidență în cea mai importantă zi din viața unei femei.

La „Mon Charme” vă puteți rezerva servicii impecabile de manichiură și pedichiură (clasică, SPA, cu gel, semipermanentă, cu produse de la celebrul brand american C&D), ședința de machiaj cu produse de top (Anastasia Beverly Hills, Dior, Armani, Make up For Ever) sau pe cea de coafor. Nu lipsesc tratamentele cosmetice faciale profesionale, precum sunt cele cu particule de safir, aur sau diamant de la brandul dermato-cosmetic Medica 120 sau D-tox de la Academie Paris.

În plus, dacă nu ați aflat încă, aici găsiți două concepte cosmetice unice în Galați. Aduse recent în oraș, stilizarea sprâncenelor Brow Charme și Bio-laminarea genelor cu keratină sunt deja renumite.

Stilizarea sprâncenelor începe printr-un procedeu special de pensare (fără a fi tunse) și se încheie cu vopsirea cu Hena pură sau vopsea naturală. Pentru armonizarea trăsăturilor feței, încercați, cu toată încrederea, și Bio-laminarea cu keratină: propriile gene devin mai curbate și sunt stimulate să crească mai dese.

Și ce prilej mai bun decât nunta să găsiți pentru a apela la aceste tehnici de rafinare a frumuseții naturale? Ca să fiți pe deplin convinsă de o alegere sau de alta, la „Mon Charme” beneficiați și de consiliere gratuită pentru serviciile de cosmetică.

De altfel, un eveniment precum e ziua nunții cere o dedicare totală din partea celor la care apelați. Iar stiliștii de la „Mon Charme, maison de beauté”, specializați continuu la cursuri în domeniu, atenți și implicați, vă pot oferi siguranța serviciilor de calitate și, în final, garanția frumuseții ce radiază naturalețe!

Mon Charme, maison de beauté
Str. Nicolae Bălcescu
0745 758 782

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

TACO BAR, acum și la petrecerea ta! Surprinde-ți invitații prin noutate și diversitate

Iubești combinațiile reinterpretate și gusturile care uimesc? Noutățile și...

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...