Breaking news:

Nunta verde

Ştim cu toţii faptul că verdele crud (Greenery) este mereu în tendințe și predominant în orice domeniu de creaţie artistică. Verdele simbolizează reconectarea cu natura, este simbol al speranţei şi determinării.

Noi, designerii florişti, suntem cei mai norocoşi atunci când vine vorba de compoziţii florale în tonuri de verde. Având la dispoziţie o paletă largă de material vegetativ, se pot crea combinaţii simple, dar de mare efect estetic.
Atunci când trebuie să decorăm o locaţie de nuntă elegantă, cu un spaţiu generos şi pe mult alb, combinaţiile de verde sunt cele mai potrivite.

În fotografiile de mai jos se poate observa cel mai bine ce înseamnă un eveniment festiv precum nunta, în care culoarea dominantă este verdele.

Materialul vegetativ folosit este unul exotic, pornind de la foliaje curate și diferite ca formă, și terminând cu flori delicate și albe. Este mai mult decât evident faptul că personalitatea mirilor este transpusă prin aceste compoziţii florale.

Simple, dar elegante, aranjamentele florale în tonuri de verde conferă un aer de lux contemporan şi asigură buna dispoziţie a invitaţilor.

Oana Moimăscu, designer floral

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...