Breaking news:

Nunta verde

Ştim cu toţii faptul că verdele crud (Greenery) este mereu în tendințe și predominant în orice domeniu de creaţie artistică. Verdele simbolizează reconectarea cu natura, este simbol al speranţei şi determinării.

Noi, designerii florişti, suntem cei mai norocoşi atunci când vine vorba de compoziţii florale în tonuri de verde. Având la dispoziţie o paletă largă de material vegetativ, se pot crea combinaţii simple, dar de mare efect estetic.
Atunci când trebuie să decorăm o locaţie de nuntă elegantă, cu un spaţiu generos şi pe mult alb, combinaţiile de verde sunt cele mai potrivite.

În fotografiile de mai jos se poate observa cel mai bine ce înseamnă un eveniment festiv precum nunta, în care culoarea dominantă este verdele.

Materialul vegetativ folosit este unul exotic, pornind de la foliaje curate și diferite ca formă, și terminând cu flori delicate și albe. Este mai mult decât evident faptul că personalitatea mirilor este transpusă prin aceste compoziţii florale.

Simple, dar elegante, aranjamentele florale în tonuri de verde conferă un aer de lux contemporan şi asigură buna dispoziţie a invitaţilor.

Oana Moimăscu, designer floral

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...