Nunta verde

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Ştim cu toţii faptul că verdele crud (Greenery) este mereu în tendințe și predominant în orice domeniu de creaţie artistică. Verdele simbolizează reconectarea cu natura, este simbol al speranţei şi determinării.

  Noi, designerii florişti, suntem cei mai norocoşi atunci când vine vorba de compoziţii florale în tonuri de verde. Având la dispoziţie o paletă largă de material vegetativ, se pot crea combinaţii simple, dar de mare efect estetic.
  Atunci când trebuie să decorăm o locaţie de nuntă elegantă, cu un spaţiu generos şi pe mult alb, combinaţiile de verde sunt cele mai potrivite.

  În fotografiile de mai jos se poate observa cel mai bine ce înseamnă un eveniment festiv precum nunta, în care culoarea dominantă este verdele.

  Materialul vegetativ folosit este unul exotic, pornind de la foliaje curate și diferite ca formă, și terminând cu flori delicate și albe. Este mai mult decât evident faptul că personalitatea mirilor este transpusă prin aceste compoziţii florale.

  Simple, dar elegante, aranjamentele florale în tonuri de verde conferă un aer de lux contemporan şi asigură buna dispoziţie a invitaţilor.

  Oana Moimăscu, designer floral

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img