1.1 C
Galați
joi 21 ianuarie 2021

Răsfață-te cu stil la salonul de bronzat Indigo Tan

În ultimii ani, vizitele la salonul de bronzat au devenit sinonime cu evadările din cotidian, relaxarea și răsfățul fiind principalele atuuri ale acestei activități. Datorită...
More

  Parfum de sărbătoare și cadouri surprinzătoare de la Marionnaud – Brăila Mall

  Vine bucuria cadourilor, a surprizelor și momentelor speciale alături de cei dragi. Întregește atmosfera inegalabilă a sărbătorilor cu cele mai noi parfumuri, accesorii și produse de make-up și de îngrijire de la Marionnaud. Alege cadouri inspirate și parfumate pentru întreaga familie. Iată doar câteva din recomandările de top ale sezonului, cu care sigur vei cuceri și vei aduce bucurie:

  Apă de Toaletă JP GAULTIER CLASSIQUE COLLECTOR pentru EA

  Surprinde cu un cadou irezistibil marca Jean Paul Gaultier, un parfum senzual prin excelență, ce reprezintă o adevărată odă adresată frumuseții femeii. Într-o prezentare specială, ce stă sub simbolul seducției epatante, va cuceri atât simțurile, cât și inima.

  Apă de Toaletă JP GAULTIER LE MALE COLLECTOR pentru EL

  Oferă un parfum captivant și seducător, ce încorporează viziunea nonconformistă a masculinității, cu note extrem de moderne și vei puncta maxim la capitolul originalitate.

  Set FROZEN pentru copii

  Pe lângă cele 2 ape de toaletă, setul conține 1 breloc tematic Frozen și 2 agrafe pentru păr care vor face deliciul micuțelor domnișoare.

  Set de îngrijire BECAUSE YOU‘RE AMAZING de la The Handmade Soap

  Ce poate fi mai încântător ca o declarație de apreciere sub forma unui set de îngrijire cu produse naturale și un mesaj atotcuprinzător BECAUSE YOU‘RE AMAZING!

  Sparkling Couture Palette de la DIOR este special conceputa pentru a aminti de magia artificiilor, întruchipând entuziasmul și farmecul serilor de petrecere.

  De ce să nu fii senzațional? Alege cadouri pline de strălucire și personalitate de la Marionnaud din Brăila Mall!

  Foto principală: Giuliano Coman

  - reclama -

  Divine Beauty – locul unde frumusețea ta capătă accente ”divine”!

  Frumusețea nu este un apanaj cu precădere fizic și nici un privilegiu exclusiv, dedicat doar unora, ci este un prerogativ al fiecăruia, o responsabilitate...

  Răsfață-te cu stil la salonul de bronzat Indigo Tan

  În ultimii ani, vizitele la salonul de bronzat au devenit sinonime cu evadările din cotidian, relaxarea și răsfățul fiind principalele atuuri ale acestei activități. Datorită...

  Ritual de frumusețe marca Eclipse Beauty Salon

  Când vine vorba de frumusețe, nu e loc de compromisuri. Iar la Eclipse Beauty Salon, doamnele, domnișoarele și domnii au parte de tratamentul perfect...
  - reclama -