Peeling nou, la Epsilon

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Piele strălucitoare cu acizi de fructe

  Nu trebuie să fii estetician sau cosmetician ca să remarci şi să apreciezi un ten curăţat, hidratat şi strălucitor. Însă numai un specialist cunoaște soluţiile-minune ca să obţii toate aceste efecte în doar câteva minute pe săptămână.
  Un astfel de tratament, proaspăt adus la Epsilon Galaţi, e Sistemul de exfoliere de la Janssen Cosmetics. Spre deosebire de microdermabraziune, o alternativă de peeling oferită în salon, cel de la Janssen Cosmetics este de tip chimic şi pătrunde mai în profunzimea pielii.

  Ce e surprinzătător la noul tratament de la Epsilon? Cei mai eficienți cinci acizi din fructe sunt reconstituiți într-un produs-minune ce îţi eliberează pielea de celulele moarte, în doar câteva minute. Dacă fructele sunt excelente pentru sănătate în general, de ce nu ar fi la fel de indicate şi pentru piele? Produsul se aplică fără ajutorul vreunui aparat: trebuie doar să te relaxezi şi să te laşi pe mâinile pricepute ale esteticienelor Epsilon.

  Cu o concentraţie de acizi de fructe variind între 20 şi 60 %, acest sistem de peeling are extrem de multe beneficii. E perfect atât pentru tenul uscat, cât şi pentru cel gras, dar şi pentru pielea ce necesită regenerare sau pentru cea hiperpigmentată. Este folosit cu succes şi în tratarea cicatricilor (de exemplu, cele rămase în urma acneei) sau ca o soluţie pentru pielea dură ori pentru firele de păr încarnate.

  Dacă ţi se pare că Janssen Cosmetics nu e pentru tine, acordă-le încredere totală esteticienelor de la Epsilon Galaţi! Sunt prietenele pielii tale şi, dacă îţi doreşti exfoliere, regenerare, hidratare şi, nu în ultimul rând, strălucire remarcabilă, îţi vor recomanda produsul, cu doza de acid de fructe ideală pentru a obţine aceste efecte!

  Foto: Dan Caburgan

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img