Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Peeling nou, la Epsilon

Piele strălucitoare cu acizi de fructe

Nu trebuie să fii estetician sau cosmetician ca să remarci şi să apreciezi un ten curăţat, hidratat şi strălucitor. Însă numai un specialist cunoaște soluţiile-minune ca să obţii toate aceste efecte în doar câteva minute pe săptămână.
Un astfel de tratament, proaspăt adus la Epsilon Galaţi, e Sistemul de exfoliere de la Janssen Cosmetics. Spre deosebire de microdermabraziune, o alternativă de peeling oferită în salon, cel de la Janssen Cosmetics este de tip chimic şi pătrunde mai în profunzimea pielii.

Ce e surprinzătător la noul tratament de la Epsilon? Cei mai eficienți cinci acizi din fructe sunt reconstituiți într-un produs-minune ce îţi eliberează pielea de celulele moarte, în doar câteva minute. Dacă fructele sunt excelente pentru sănătate în general, de ce nu ar fi la fel de indicate şi pentru piele? Produsul se aplică fără ajutorul vreunui aparat: trebuie doar să te relaxezi şi să te laşi pe mâinile pricepute ale esteticienelor Epsilon.

Cu o concentraţie de acizi de fructe variind între 20 şi 60 %, acest sistem de peeling are extrem de multe beneficii. E perfect atât pentru tenul uscat, cât şi pentru cel gras, dar şi pentru pielea ce necesită regenerare sau pentru cea hiperpigmentată. Este folosit cu succes şi în tratarea cicatricilor (de exemplu, cele rămase în urma acneei) sau ca o soluţie pentru pielea dură ori pentru firele de păr încarnate.

Dacă ţi se pare că Janssen Cosmetics nu e pentru tine, acordă-le încredere totală esteticienelor de la Epsilon Galaţi! Sunt prietenele pielii tale şi, dacă îţi doreşti exfoliere, regenerare, hidratare şi, nu în ultimul rând, strălucire remarcabilă, îţi vor recomanda produsul, cu doza de acid de fructe ideală pentru a obţine aceste efecte!

Foto: Dan Caburgan

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...