“Prietenii cu blăniță” – cabinetul veterinar din Galați pentru animăluțul tău

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Din dorința de a ajuta animăluțele aflate în suferință, dar și pentru a le arăta prietenilor necuvântători ce este dragostea, există în Galați un cabinet veterinar, ce include și o farmacie și un petshop dotat cu tot ce trebuie.
  “Prietenii cu blăniță”, situat pe strada Brăilei, la nr. 82, BR4C parter este cabinetul unde toate necuvântătoarele îndrăgite de stăpânii lor pot primi îngrijire și consult de specialitate.

  Aici, animăluțele se simt ca la ele acasă. Prima grijă a personalului este să nu streseze inutil “prietenii cu blăniță” pentru ca aceștia să vină cu plăcere.

  Locația destinată animăluțelor de companie dispune de următoarele servicii: examinare și diagnostic, tratamente, analize de laborator, teste rapide, vaccinare, deparazitare, microcipare și înregistrare în RECS, prim ajutor, sterilizări, stomatologie canină (detartraj cu ultrasunete și extracții), medicamente și jucării sau accesorii.

  Farmacie veterinară bine aprovizionată

  Pe lângă acestea, echipa “Prietenii cu blăniță” se mândrește și cu o farmacie veterinară bine aprovizionată! Cu o gamă variată de medicamente de uz veterinar, animalele de companie nu vor fi lipsite de un tratament aprofundat!

  Și asta nu e tot! Cei de la “Prietenii cu blăniță” iubesc atât de mult animalele de companie încât pun la dispoziție și un petshop care să aducă acestora cea mai delicioasă și calitativă hrană. Produsele întâlnite aici vor avea grijă de sănătatea și fericirea tuturor animalelor de companie și veți putea găsi toate informațiile esențiale despre fiecare produs în parte pentru a alege corect hrana de care are nevoie animăluțul dumneavoastră.

  Programul cabinetului este zilnic, de la 8,30 la 18,30 și în weekend de la 9,00 la 13,00. Programări se pot face la telefon: 0752 111 929, iar pentru alte amănunte și promoții, urmăriți pagina de Facebook a cabinetului “Prietenii cu blăniță” sau pagina web cu același nume. Prietenii cu blăniță – pentru că știm să avem grijă de ei!

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img