Refresh de vară, cu „7 O’Clock”: Mix de energie, fructe și legume

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vara 2017 se anunță răcoritoare, energizantă și debordând de prospețime! Asta doar pentru cei care vin la „7 O’Clock”, locul unde mixurile de fructe și legume ori combinațiile perfecte de ingrediente fresh te duc în al nouălea cer!

  Cum să fie altfel când la „7 O’Clock” găsești, mai nou, rețeta italiană originală de Panna Cotta de casă? Laptele, smântâna și vanilia n-au fost niciodată mai apetisant mixate ca-n desertul cremos și rece, îmblânzit c-un strop de mure din dulceață, așa cum e pregătit aici.

  Și, dacă ții la siluetă și la sănătate, ce să-ți dorești mai mult decât să te hidratezi cu ceva ușor și plin de vitamine? O porție generoasă de smoothie chiar e o gustare ideală, de la primele ore ale zilei, până seara târziu.

  Fresh-ul de morcovi, un supliment delicios

  Printre zecile de combinații de ingrediente de la „7 O’Clock”, câteva sunt vedete în vara 2017. Datorită carotenului, Fresh-ul de morcovi, un supliment delicios, te ajută să-ți păstrezi timp îndelungat bronzul. Cu Smoothie DETOX, o combinație surprinzătoare de kiwi, mere, spanac, avocado, lămâie și lapte de soia, îți asiguri doza zilnică de sănătate.

  Printre smoothie-urile dulci, nu-l ratați pe cel cu cireșe din belșug, pe cel cu mere, pere și piersici (Smoothie RAW) și în niciun caz pe deliciosul și cremosul din pulpă de banană și de mango. Ultimul e indicat și copiilor!

  Prospețime și calitate

  Totuși, secretul unei veri răcoroase este laptele rece din belșug, vanilie la discreție și cafea din cea mai bună – adică French Vanilla, cea mai consumată băutură din America (da, America) în sezonul estival!
  Toate, de la fructe până la legume, sunt proaspete și de cea mai bună calitate, achiziționate zilnic, înainte de deschidere. Pe toate le poți savura pe loc, dar cel mai indicat e să iei porția generoasă de energie la pachet, în recipientul propriu.

  În orice caz, nu uita că, vara aceasta, drumul până în al nouălea cer trece pe la „7 O’Clock”, Str. Domnească nr. 48 (vizavi de Clădirea CFR, în staţia de autobuz), de luni până duminică, de la 7,30 până la 19.00!

  Foto: Bogdan Palenciuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img