Rețetele lunii la Boulevard Pub, by Chef Ovidiu

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Toamna este în plină desfășurare, însă acest lucru nu poate fi în niciun caz un impediment pentru gurmanzii dornici de a gusta preparatele speciale de la Boulevard Pub.
  Ovidiu Chinan, bucătar- şef, cu o vastă experienţă, cu şcoală făcută în Austria şi cu peste 20 de ani de muncă în ţară şi în străinătate a adus la Boulevard PUB reţete proprii, mâncare bună, ca la mama acasă, pâine făcută la cuptor şi sosuri create de mâna lui. Cu siguranță toți clienții au plecat satisfăcuți și vor dori să repete experiența, atât culinară, cât și a atmosferei.
  De această dată, Chef Ovidiu vă prezintă două produse care pot fi servite de către oricine, în orice moment al zilei.

  Salata caprese

  Prima recomandare propusă este salata caprese. Salata Caprese e o salată tradițională italiană, specifică regiunii Campania. Este o reţetă simplă, se prepară rapid şi este, în plus, foarte aromată şi gustoasă. Salata caprese este preparată din roșii, brânză, mozzarella din lapte de bivoliță și ulei de măsline. Poate fi servită ca aperitiv, dar și ca fel principal.

  Black risotto

  A doua recomandare este Black risotto. Această mâncare îşi are originile în sudul Italiei şi se consumă în toate anotimpurile. Este important de reţinut faptul că, fiind o mâncare în care fructele de mare sunt în abundenţă, este afrodisiacă.
  Preparat după o rețetă tradițională, preparatul conține fructe de mare, orez negru integral cu cerneală de sepia.
  Risotto cu fructe de mare este un preparat ușor, ce poate fi servit și ca masă de prânz, și ca masă pentru o cină sau o masă cu un efect special. Este ușor de digerat pentru oricine și cu siguranță cei care vor încerca acest preparat vor rămâne cu un gust deosebit.
  Mâncarea bună și naturală, atmosfera plăcută, serile cu muzică live și nopțile de club sunt ingredientele principale pentru toți clienții care trec pragul locației Boulevard Pub.

  Text și foto: Dan Caburgan

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0