Rochii de mireasă de la Top Event

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Eleganță, feminitate, rafinament

  De un rafinament deplin, creațiile de nuntă Natalia Vasiliev au darul de a transpune orice mireasă în cel mai frumos vis de fericire și iubire.
  Cu fiecare nouă colecție de wedding lansată pe piață, celebrul designer vestimentar reușește să redea feminitatea și eleganța în croieli inovative și diafane în același timp.

  Delicatețea magiei

  Colecțiile 2019 nu fac nici ele excepție! „Bali Dream”, „Kapadokya Love Valley” și „Santorini Perfect Love” surprind în cele mai fine detalii momentul magic din viața unei femei. Fiecare piesă a colecțiilor se remarcă prin măiestria finisajelor, textura deosebită a materialelor, delicatețea broderiilor și rigoarea cusăturilor.

  Creațiile de actualitate le găsiți la Top Event – singurul distribuitor Natalia Vasiliev din sud-estul României.

  Dantelă și mătase: „Santorini Perfect Love” 2019

  Rochiile din recenta colecție Natalia Vasiliev 2019, „Santorini Perfect Love”, aduc în lumina reflectoarelor o mică vedetă: dantela, cu detalii florale atât clasice, cât și moderne. Pur și simplu, prin aceste creații, dantela înflorește la noi înălțimi!

  Nu în ultimul rând, elementele delicate, croiala și faldurile de voal și mătase dau maiestuozitate rochiilor de mireasă din colecția fotografiată pe frumoasa insulă grecească. O maiestuozitate ce amintește de frumusețea solemnă a zeițelor antice grecești!

  Dincolo de croiul stilat, de textura caldă a materialului și de volumetria perfectă a rochiei – apreciate, de altfel, de orice mireasă – o creație Vasiliev se va distinge întotdeauna și prin altceva.

  Este vorba despre acel romantism fără prejudecăți, de eleganța și forța de atracție a simplității pe care cu greu le va putea egala o rochie ce nu poartă marca Nataliei Vasiliev.
  _____________
  Top Event Galați
  Str. Sfântul Spiridon nr. 2

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img