Breaking news:

Rochii de mireasă de la Top Event

Eleganță, feminitate, rafinament

De un rafinament deplin, creațiile de nuntă Natalia Vasiliev au darul de a transpune orice mireasă în cel mai frumos vis de fericire și iubire.
Cu fiecare nouă colecție de wedding lansată pe piață, celebrul designer vestimentar reușește să redea feminitatea și eleganța în croieli inovative și diafane în același timp.

Delicatețea magiei

Colecțiile 2019 nu fac nici ele excepție! „Bali Dream”, „Kapadokya Love Valley” și „Santorini Perfect Love” surprind în cele mai fine detalii momentul magic din viața unei femei. Fiecare piesă a colecțiilor se remarcă prin măiestria finisajelor, textura deosebită a materialelor, delicatețea broderiilor și rigoarea cusăturilor.

Creațiile de actualitate le găsiți la Top Event – singurul distribuitor Natalia Vasiliev din sud-estul României.

Dantelă și mătase: „Santorini Perfect Love” 2019

Rochiile din recenta colecție Natalia Vasiliev 2019, „Santorini Perfect Love”, aduc în lumina reflectoarelor o mică vedetă: dantela, cu detalii florale atât clasice, cât și moderne. Pur și simplu, prin aceste creații, dantela înflorește la noi înălțimi!

Nu în ultimul rând, elementele delicate, croiala și faldurile de voal și mătase dau maiestuozitate rochiilor de mireasă din colecția fotografiată pe frumoasa insulă grecească. O maiestuozitate ce amintește de frumusețea solemnă a zeițelor antice grecești!

Dincolo de croiul stilat, de textura caldă a materialului și de volumetria perfectă a rochiei – apreciate, de altfel, de orice mireasă – o creație Vasiliev se va distinge întotdeauna și prin altceva.

Este vorba despre acel romantism fără prejudecăți, de eleganța și forța de atracție a simplității pe care cu greu le va putea egala o rochie ce nu poartă marca Nataliei Vasiliev.
_____________
Top Event Galați
Str. Sfântul Spiridon nr. 2

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...