Start înscrieri la tabăra de vară multisport de la Terra Clinique Galați!

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vă doriți pentru copiii dumneavoastră o vară ieșită din comun, plină de mișcare și de experiențe intense?

  Terra Clinique Galați – modernul complex de recuperare medicală deschis în fosta clădire a complexului VIVA – vă propune o astfel de experiență la tabăra de vară „Terra Sport Club”. Cunoscută pentru investițiile în servicii medicale private de înaltă clasă, Terra Clinique le oferă copiilor, în această vară, o alternativă de dezvoltare armonioasă prin sport și mișcare, într-un spațiu generos, modern și primitor.

  De la tenis și polo până la șah și actorie

  Timp de 5 zile, micuții înscriși în tabără vor avea parte de un program divers de activități, în special cu tematică sportivă: înot și polo in cele 2 piscine interioara si exteriara, tenis de camp, fotbal, baschet, volei, handbal, badminton, fitness, dans modern, șah și darts.

  O ofertă extrem de bogată de sporturi, binevenită după o perioadă în care pandemia nu a oferit opțiuni prea adecvate de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

  Trebuie să știți că toate activitățile sportive sunt propuse și supravegheate de instructori specializați, cu experiență de lucru cu copiii. De altfel, coordonatorul taberei „ Terra Sport Club” este Mihaela Hodină, cunoscut antrenor specializat în natație și pentathlon modern, triathlon și handbal și nu în ultimul rând, profesor de educație fizică și sport și colaborator permanent al clinicii pentru înotul de performanță.

  Alte activități interesante de vacanță

  Organizatorii au pregătit însă și numeroase alte activități pe cât de distractive, pe atât de deosebite: acces zilnic la salina din incinta clinicii (salinoterapia având beneficii extraordinare pentru sănătate), la piscina exterioară și la zona de relaxare, dar și cursuri de actorie.

  La un program atât de variat și de intens, derulat între orele 9,00 – 17,00, copiii vor avea asigurată masa de prânz, două gustări și apă plată la discreție.

  Start la rezervări!

  Terra Clinique a dat deja startul rezervărilor, iar pentru că tabăra este una specială nu ar trebui să amânați înscrierea celui mic în una dintre cele 12 serii săptămânale propuse vara aceasta.

  Costul taberei este 750 lei (frații au o ofertă de reducere de 10%), iar activitățile sunt organizate de luni până vineri inclusiv, începând cu 13 iunie și până pe 2 septembrie.

  Toate informațiile despre tabără și modalitatea de rezervare a unui loc le puteți afla apelând 0336911 sau 0771 182 415.

  www.terraclinique.ro

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0