Breaking news:

Teatris (P)

Teatris este un restaurant bar, cafe & lounge din Galați ce combină pofta de mâncare cu design-ul arhitectural. Teatris s-a deschis din pasiunea unei echipe de bucătari creativi, ce gătesc prin tehnici care optimizează valorile nutritive, aspectul și aromele  menite să îți stârnească simţurile într-o capcană a seducţiei culinare.

Teatris organizează concerte cu invitați renumiți, stand-up comedy și multe alte evenimente de divertisment..

Meniul este diversificat pentru toate gusturile și buzunarele. Fie că vrei să mănânci micul dejun sau ești în criză de timp, la Teatris ai servicii gastronomice rapide. Localul este mobilat cu mult rafinament și are în dotare 220 de locuri, ospătari experimentați, ce vă vor recomanda preparate și băuturi bune în funcție de preferințele dumneavoastră. Acordurile de jazz, bossa nova sau romanțe sigur vor intra în inimile voastre. Organizează evenimentele speciale precum nunți, conferințe și întâlniri de afaceri! Într-un spațiu elegant, Teatris vă asigură că stresul zilelor aglomerate va dispărea datorită texturilor culinare, muzicale și de design.

Teatris este situat pe Str. Lahovary, nr. 5-7 lângă Parcul Eminescu. Pentru rezervări sunați la numărul de telefon 0746.226.225 . Mai multe informații despre serviciile restaurantului găsiți pe pagina de Facebook: teatris.restaurant sau website-ul www.teatris.ro

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...
Articolul precedent
Articolul următor