Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Tendințele din acest an pentru hairstyling

Inspirație din look-urile vintage adaptate pentru o apariție avangardistă, dar cât mai naturală

Dacă înainte direcția modei era dată de cele mai renumite centre ale modei, Paris, Milan, Londra, moda este dictată de social-media, având în centru ideea de naturalețe și originalitate.

Datorită impactului uriaș pe care online-ul îl are asupra tuturor, iată că influencerii, chiar și din acest domeniu, provin acum din zona de social-media. Acesta este motivul pentru care cele mai mari firme au ținut cont de preferințe și au creat o gamă specială de culori care vor îmbina cu mare succes tehnicile moderne cu tendințele vintage – Wella Professionals a lansat #instavintage movement.

Look natural și ușor de ajustat

Cristina Chiriac, managerul Sisters’Salon ne vorbește despre cum putem să ne bucurăm de un look cât mai natural și ușor de ajustat în funcție de diverși factori, doar cu ajutorul unor reflexe care se vor aplica pe culorile de bază mereu în topul preferințelor.

”Tehnica aceasta ne oferă ceva inedit prin faptul că filtrul dat la final poate fi schimbat cu mare frecvență (chiar săptămânal), în funcție de cum simte clienta că se simte mai avantajată sau poate are de exemplu pur și simplu nevoie de o schimbare rapidă”, spune Cristina.

Reflexe variate și jocuri de nuanțe

Modificările se pot face doar prin reflexe variate și jocuri de nuanțe, iar mai mult decât atât culorile vor vibra și vor putea fi observate indiferent că e vorba de lumină naturală sau artificială.

”Vorbim de reflexe cu aspect de satinat, catifelat, mai puțin și lucios și glossy, pentru o nuanțare naturală – inspirație retro pentru aer avangardist. Culorile nu mai apar pregnant-uniform: cum ar fi doar blond, roșcat, brunet, ci se urmărește un baleaj spre culori naturale”, ne mai informează Cristina Chiriac, manager Sisters’Salon.

Şi pentru că totul în social-media este foarte friendly şi ușor de înțeles pentru toată lumea, de data asta și culorile au primit denumiri inspirate din viața reală, astfel încât clientele să-și poată imagina foarte ușor care va fi culoarea ce va rezulta la final: blond banană, rază de soare, nisipiu, șampanie, smoky blond, titanium roze, cireașă coaptă, strugure negru, piele roșie, vintage wood brunet.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...