Breaking news:

Tendinţele makeup spring-summer 2017

Lacramioara Tătaru –
Make Up Artist First Make-up School

Mă numesc Lăcrămioara Tătaru şi sunt makeup artist designer. De 15 ani lucrez în domeniul beauty. Din dorinţa de a transmite şi altora din frumuseţea acestei meserii, în urmă cu 4 ani am înfiinţat şi o şcoală de machiaj a cărei trainer sunt, ocupându-mă îndeaproape de toate cursantele mele.
Astăzi vin şi vă împărtăşesc câteva sfaturi legate de tendinţele în makeup şi beauty pentru sezonul primăvară-vară 2017.
În acest sezon se pune accent pe frumuseţea naturală prin folosirea unor produse cosmetice care ajută la evidenţierea trăsăturilor naturale, fără a apela la tonuri puternice. Tenul trebuie să arate luminos şi ne vom folosi de iluminatoare, pudre şi creme cu particule sclipitoare sau chiar nuanţe metalice. Pomeţii vor fi accentuaţi pentru a da un aspect cât mai sănătos tenului. Nuanţele folosite vor fi rozaliu cald şi piersicuţă, sfatul meu fiind să folosiţi texturi cremoase cu particule sidefate.

Sprâncenele ca şi în 2016, vor fi uşor stilizate, uşor îngroşate cu aspectul cât mai natural.

Buzele le vom colora de la clasicul roşu care nu se demodează niciodată până la portocaliu – culoarea considerată a fi must-have-ul acestui sezon.


În machiajul ochilor, culoarea predominantă este Greenery. Această nuanţă de verde te îndeamnă să ieşi în natură şi să te încarci de energie. Alte culori pe care le putem folosi în machiajul ochilor, sunt toate nuanţele luminoase, pastelate şi odihnitoare. Ca şi stiluri de machiaj ale ochilor se păstrează machiajul grafic atât timp cât linia de tuş îngroşată iese în evidenţă. Vestitul smokey eyes nu iese din trend, dar va fi mai subtil sau puternic în stilul gotic.
Pentru persoanele mai îndrăzneţe, vă recomand roz Yarrow, considerată cea mai luxuriantă nuanţă pentru primăvară-vară 2017. Este culoarea ce produce adrenalină şi poftă de viaţă. Această culoare o putem combina cu un Hazelnut (alună) sau un ton mai deschis decât aluna care are un factor regal şi elegant în realizarea machiajului.
Închei prin a vă îndemna să fiţi frumoase! Cu sau fără makeup, lăsaţi natura să intre în suflet!

Credite foto:
www.fashionbooks.ro
Makeup: Lăcrămioara Tătaru
Model: Julia – Max1Models

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...

Cum faci performanță pe actuala piață a muncii?

Societatea actuală este în continuă schimbare, fiind puternic marcată...