Top Event

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Suntem cunoscuți în Galați ca fiind una din importantele firme de organizare evenimente de top, personale sau de firmă. La noi, povestea dumneavoastră capătă viață și se transformă într-o petrecere specială.

  Wedding-plannerii noștri stau de vorbă cu dumneavoastră, vin cu idei de amenajări, decorațiuni și aranjamente, preluând din agitația, tensiunea și stresul pregătirilor.

  Spuneți-ne cele mai îndrăznețe vise și noi le vom transforma într-o petrecere clasică, retro, fancy sau non-conformistă, după caz. Pentru că un coordonator de nunți adună toate elementele evenimentului, coordonându-le perfect, într-un timp record, lăsându-vă pe dumneavoastră să trăiți momentul din plin. Dacă nu știți ce locație ar fi mai potrivită pentru petrecere, cum să asigurați transportul invitaților, cine se ocupă de entertainment și efecte speciale, Top Event este răspunsul perfect! Tematici ingenioase, decorațiuni ieșite din comun și o ambianță excepțională – sunt ingredientele evenimentelor semnate Top Event!
  Un detaliu important: Top Event este distribuitor în Galați al rochiilor de mireasă semnate Natalia Vasiliev, dar și al costumelor bărbătești Mosetti (croială de calitate, culori puternice pentru bărbați cu personalitate).

  Ne găsiți pe Str.Brăilei nr.25, colț cu Str. Spiridon (Vis a vis de Carrefour, Potcoava). Pentru mai multe informații vă punem la dispoziție două nr. de telefon: 0742.840.537 /0721.191130, pagina de Facebook Top-Event Galați ori website-ul www.topeventgalati.ro.

   

   

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img
  Articolul precedentMagnetiq
  Articolul următorExtreme FlorEvents