Breaking news:

Top Event

Suntem cunoscuți în Galați ca fiind una din importantele firme de organizare evenimente de top, personale sau de firmă. La noi, povestea dumneavoastră capătă viață și se transformă într-o petrecere specială.

Wedding-plannerii noștri stau de vorbă cu dumneavoastră, vin cu idei de amenajări, decorațiuni și aranjamente, preluând din agitația, tensiunea și stresul pregătirilor.

Spuneți-ne cele mai îndrăznețe vise și noi le vom transforma într-o petrecere clasică, retro, fancy sau non-conformistă, după caz. Pentru că un coordonator de nunți adună toate elementele evenimentului, coordonându-le perfect, într-un timp record, lăsându-vă pe dumneavoastră să trăiți momentul din plin. Dacă nu știți ce locație ar fi mai potrivită pentru petrecere, cum să asigurați transportul invitaților, cine se ocupă de entertainment și efecte speciale, Top Event este răspunsul perfect! Tematici ingenioase, decorațiuni ieșite din comun și o ambianță excepțională – sunt ingredientele evenimentelor semnate Top Event!
Un detaliu important: Top Event este distribuitor în Galați al rochiilor de mireasă semnate Natalia Vasiliev, dar și al costumelor bărbătești Mosetti (croială de calitate, culori puternice pentru bărbați cu personalitate).

Ne găsiți pe Str.Brăilei nr.25, colț cu Str. Spiridon (Vis a vis de Carrefour, Potcoava). Pentru mai multe informații vă punem la dispoziție două nr. de telefon: 0742.840.537 /0721.191130, pagina de Facebook Top-Event Galați ori website-ul www.topeventgalati.ro.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...
Articolul precedent
Articolul următor