Trupa Art Dance, expresia pură a unei munci dedicate

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Orice formă de mișcare este binevenită, dar atunci când ea îmbracă straie de artă se transformă în încântare. Această încântare este DANSUL.

  Dansul reprezintă o descărcare prin ritm şi mişcare a sentimentelor şi trăirilor, prin dans exprimăm bucuria, tristeţea, iubirea sau dorinţa. Prin dans socializăm şi comunicăm, indiferent de limba vorbită sau din cultura din care venim. Dansul formează şi întăreşte spiritul de echipă sau de competiţie.

  Pe lângă beneficiile asupra spiritului, multe dansuri au un efect pozitiv şi comportamentului şi asupra trupului fiecăruia, menţinându-l în formă. Şi ajută nu doar dansul, ci şi muzica care îl însoţeşte întotdeauna. Asta s-a întâmplat și cu membrii trupei Art Dance.
  Trupa Art Dance nu e o simplă trupă de dans, ci este expresia pură a unei munci dedicate, munca a trei profesioniști care crează simbioza perfectă dintre muzica, mișcare și pasiune.
  Trupa Art Dance, alcătuită din Ştefan Florentina, Şerban Monica şi Bacalu Marius a luat naştere din dorinţa acestora de a aduce un suflu plin de energie în locurile unde sunt invitați să danseze și de a extinde arta dincolo de scena teatrului, de a permite tuturor să-şi „administreze” doza de cultură prin intermediul dansului, cea mai pură formă de exprimare a trăirilor umane.

  Fiind dinainte colegi într-o instituţie de artă, cu o experiență acumulată atât în televiziune cât și pe scenele internaționale şi-au dorit să aducă bucuria dansului şi la evenimentele private. În programul lor artistic găsim dansuri din cele mai variate: de la binecunoscutul can can la celebra tarantella, jazz , samba, ţigănesc, rock and roll şi multe altele. Deasemenea ei îşi doresc ca în viitorul apropiat publicul să guste din genurile mai puțin întâlnite până acum la evenimente .
  Pe cei de la trupa Art Dance îi puteți găsi pe pagina de Facebook Trupa Art Dance sau la numărul de telefon 0742.890.875.

  Dan Caburgan
  Foto: Bogdan Palenciuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0