Breaking news:

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Trupa Art Dance, expresia pură a unei munci dedicate

Orice formă de mișcare este binevenită, dar atunci când ea îmbracă straie de artă se transformă în încântare. Această încântare este DANSUL.

Dansul reprezintă o descărcare prin ritm şi mişcare a sentimentelor şi trăirilor, prin dans exprimăm bucuria, tristeţea, iubirea sau dorinţa. Prin dans socializăm şi comunicăm, indiferent de limba vorbită sau din cultura din care venim. Dansul formează şi întăreşte spiritul de echipă sau de competiţie.

Pe lângă beneficiile asupra spiritului, multe dansuri au un efect pozitiv şi comportamentului şi asupra trupului fiecăruia, menţinându-l în formă. Şi ajută nu doar dansul, ci şi muzica care îl însoţeşte întotdeauna. Asta s-a întâmplat și cu membrii trupei Art Dance.
Trupa Art Dance nu e o simplă trupă de dans, ci este expresia pură a unei munci dedicate, munca a trei profesioniști care crează simbioza perfectă dintre muzica, mișcare și pasiune.
Trupa Art Dance, alcătuită din Ştefan Florentina, Şerban Monica şi Bacalu Marius a luat naştere din dorinţa acestora de a aduce un suflu plin de energie în locurile unde sunt invitați să danseze și de a extinde arta dincolo de scena teatrului, de a permite tuturor să-şi „administreze” doza de cultură prin intermediul dansului, cea mai pură formă de exprimare a trăirilor umane.

Fiind dinainte colegi într-o instituţie de artă, cu o experiență acumulată atât în televiziune cât și pe scenele internaționale şi-au dorit să aducă bucuria dansului şi la evenimentele private. În programul lor artistic găsim dansuri din cele mai variate: de la binecunoscutul can can la celebra tarantella, jazz , samba, ţigănesc, rock and roll şi multe altele. Deasemenea ei îşi doresc ca în viitorul apropiat publicul să guste din genurile mai puțin întâlnite până acum la evenimente .
Pe cei de la trupa Art Dance îi puteți găsi pe pagina de Facebook Trupa Art Dance sau la numărul de telefon 0742.890.875.

Dan Caburgan
Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...

Inaugurarea primului parc de aventură din judeţul Galaţi

Astăzi, a fost deschis Parcul de Aventură din județul...