Breaking news:

Horoscopul lunii decembrie 2022

Întâlniri festive, tradiții și termene limită Oricât de greu este...

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Trupa Art Dance, expresia pură a unei munci dedicate

- reclama -spot_img
0
(0)

Orice formă de mișcare este binevenită, dar atunci când ea îmbracă straie de artă se transformă în încântare. Această încântare este DANSUL.

Dansul reprezintă o descărcare prin ritm şi mişcare a sentimentelor şi trăirilor, prin dans exprimăm bucuria, tristeţea, iubirea sau dorinţa. Prin dans socializăm şi comunicăm, indiferent de limba vorbită sau din cultura din care venim. Dansul formează şi întăreşte spiritul de echipă sau de competiţie.

Pe lângă beneficiile asupra spiritului, multe dansuri au un efect pozitiv şi comportamentului şi asupra trupului fiecăruia, menţinându-l în formă. Şi ajută nu doar dansul, ci şi muzica care îl însoţeşte întotdeauna. Asta s-a întâmplat și cu membrii trupei Art Dance.
Trupa Art Dance nu e o simplă trupă de dans, ci este expresia pură a unei munci dedicate, munca a trei profesioniști care crează simbioza perfectă dintre muzica, mișcare și pasiune.
Trupa Art Dance, alcătuită din Ştefan Florentina, Şerban Monica şi Bacalu Marius a luat naştere din dorinţa acestora de a aduce un suflu plin de energie în locurile unde sunt invitați să danseze și de a extinde arta dincolo de scena teatrului, de a permite tuturor să-şi „administreze” doza de cultură prin intermediul dansului, cea mai pură formă de exprimare a trăirilor umane.

Fiind dinainte colegi într-o instituţie de artă, cu o experiență acumulată atât în televiziune cât și pe scenele internaționale şi-au dorit să aducă bucuria dansului şi la evenimentele private. În programul lor artistic găsim dansuri din cele mai variate: de la binecunoscutul can can la celebra tarantella, jazz , samba, ţigănesc, rock and roll şi multe altele. Deasemenea ei îşi doresc ca în viitorul apropiat publicul să guste din genurile mai puțin întâlnite până acum la evenimente .
Pe cei de la trupa Art Dance îi puteți găsi pe pagina de Facebook Trupa Art Dance sau la numărul de telefon 0742.890.875.

Dan Caburgan
Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tot ce trebuie să știm pentru makeup-ul de sărbători

Află tendințele din acest sezon pentru petrecerea de Crăciun....

Le Marché – magazinul lui Moș Crăciun

Le Marché - pentru cadouri de neuitat Pentru cadouri speciale,...

Sclipiri prețioase de la Maia Bijou

Finalul de an este timpul bucuriei neprețuite, al cadourilor,...

Enjoy Sushi – o nouă experiență culinară la Shopping City Galați

Cu toții prețuim momentele de răsfăț, iar plăcerea de...

AliDent Dental Clinic – Ne place când zâmbești!

AliDent Dental Clinic este o nouă clinică stomatologică din...