Breaking news:

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Trupa Art Dance, expresia pură a unei munci dedicate

Orice formă de mișcare este binevenită, dar atunci când ea îmbracă straie de artă se transformă în încântare. Această încântare este DANSUL.

Dansul reprezintă o descărcare prin ritm şi mişcare a sentimentelor şi trăirilor, prin dans exprimăm bucuria, tristeţea, iubirea sau dorinţa. Prin dans socializăm şi comunicăm, indiferent de limba vorbită sau din cultura din care venim. Dansul formează şi întăreşte spiritul de echipă sau de competiţie.

Pe lângă beneficiile asupra spiritului, multe dansuri au un efect pozitiv şi comportamentului şi asupra trupului fiecăruia, menţinându-l în formă. Şi ajută nu doar dansul, ci şi muzica care îl însoţeşte întotdeauna. Asta s-a întâmplat și cu membrii trupei Art Dance.
Trupa Art Dance nu e o simplă trupă de dans, ci este expresia pură a unei munci dedicate, munca a trei profesioniști care crează simbioza perfectă dintre muzica, mișcare și pasiune.
Trupa Art Dance, alcătuită din Ştefan Florentina, Şerban Monica şi Bacalu Marius a luat naştere din dorinţa acestora de a aduce un suflu plin de energie în locurile unde sunt invitați să danseze și de a extinde arta dincolo de scena teatrului, de a permite tuturor să-şi „administreze” doza de cultură prin intermediul dansului, cea mai pură formă de exprimare a trăirilor umane.

Fiind dinainte colegi într-o instituţie de artă, cu o experiență acumulată atât în televiziune cât și pe scenele internaționale şi-au dorit să aducă bucuria dansului şi la evenimentele private. În programul lor artistic găsim dansuri din cele mai variate: de la binecunoscutul can can la celebra tarantella, jazz , samba, ţigănesc, rock and roll şi multe altele. Deasemenea ei îşi doresc ca în viitorul apropiat publicul să guste din genurile mai puțin întâlnite până acum la evenimente .
Pe cei de la trupa Art Dance îi puteți găsi pe pagina de Facebook Trupa Art Dance sau la numărul de telefon 0742.890.875.

Dan Caburgan
Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...