Breaking news:

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar...

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Tu ai aflat ce noutăți ți-a pregătit Hygienium?

Pentru că e important să fii întotdeauna pregătit pentru noi provocări și pentru că ne dorim să continui anul cu un plus de îngrijire, prospețime și calitate, Hygienium vine cu o serie de produse noi pentru tine care te vor însoți cu încredere, statornicie și temei în această perioadă. Află și tu ce produse va lansa brandul tău preferat de îngrijire anul acesta.

Știm că deja te-ai obișnuit și te bucuri de calitatea produselor actuale Hygienium. Și vrem să nu lipsească nimic din rutina ta de îngrijire și curățenie. Astfel, gama curentă de produse Hygienium se va îmbogăți cu noi sortimente de șervețele cosmetice, ideale pentru curățarea și îngrijirea tenului.

Și, pentru că fiecare aspect al vieții tale este important, am pregătit și noi produse household, precum prosoape de hârtie profesionale și hârtie igienică în 4 straturi. Astfel, vei putea să beneficiezi de aceeași calitate Hygienium și în gospodărie.

Bețișoarele igienice și dischetele demachiante din bumbac 100% reprezintă alte produse de pe lista Hygienium new. Acestea se remarcă prin faptul că sunt hipoalergenice, realizate din bumbac 100%, prezintă o suprafață fină și margini cusute, pentru un plus de ușurință la utilizare și calitate maximă.

Și, nu în ultimul rând, o altă noutate a anului 2021 este gama specială Hygienium Intimate, ce cuprinde spuma pentru igienă intimă și șervețelele umede pentru zona intimă. Conceperea acestei game a pornit de la principiile de grijă și delicatețe, absolut necesare pentru a-ți oferi produsele potrivite pentru igiena personală.

Spuma pentru igienă intimă conține o formulă îmbunătățită cu acid hialuronic, lactic și alte 7 ingrediente active, ce curăță delicat și împrospătează pielea sensibilă din zonele intime și, în același timp, oferă o îngrijire fină, ideală pentru igiena ta de zi cu zi.

Totodată, șervețelele umede pentru zona intimă conferă o bună hidratare locală și protejează împotriva uscăciunii. În plus, asigură menținerea hidratării, a elasticității și contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului din zona intimă.

Fii în pas cu noile produse marca Hygienium și bucură-te în continuare de îngrijire și curățenie de calitate, în siguranță, cu produse dedicate, adaptate special fiecărei situații. Urmărește-ne pe www.hygienium.com și fii la curent cu toate noutățile Hygienium!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul...

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă...

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină...

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu...

Un plus de savoare la Grill Station cu Ionuț Anghel, Carmangeria Ozana

Și pofte împlinite, și sare în bucate, și mâncare...