Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Uimitoarele aventuri ale lui „Peter Pan”…

…te aşteaptă pe 22 septembrie la Teatrul Gulliver

Duminică, 22 septembrie, de la ora 10.30, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul “Peter Pan”, o poveste emoţionantă a copilului care refuză să crească, pusă în scenă de regizorul Ioan Brancu, ce ne poartă, alături de băieţi pierduţi şi zâne, în Ţara Niciodată.

În viziunea acestuia, spectacolul aduce în faţa celor mici povestea unei familii englezeşti din Londra, în care își fac apariția o zână mică, foarte mică, și Peter Pan, un băiat care își caută umbra pe care a pierdut-o. Cum poate cineva să-și piardă umbra? Ei bine, acolo unde trăiește Peter Pan, pe Insula Niciodată, lucrurile astea se întâmplă.

Acolo te poți sătura de mâncare doar făcându-te că mănânci, acolo poți deveni doctor doar prefăcându-te că ești doctor și, dacă te dor picioarele, poți zbura în loc să mergi. Un singur lucru nu te poți preface că-l ai: o mamă. Pe Insula Niciodată ajung copiii care cad din cărucior și timp de o săptămână nu-i caută nimeni. Peter Pan e căpitanul copiilor pierduți și uitați. Din fericire pentru ei, Wendy, fetița familiei Darling, acceptă să fie mama acestor copii. Foarte curând, Wendy descoperă că a fi mamă nu e o joacă de copii, așa cum părea, deoarece copiii ascund și secrete…

Un proiect ambiţios, care mobilizează întreaga echipă artistică a Teatrului Gulliver, ce are acum provocarea de a mânui păpuşi extrem de grele, în mărime naturală, animate chiar şi de către trei actori. Astfel, îşi pun la încercare îndemânarea şi talentul păpuşarii Adina Ariton, Gina Geru, Nicole Lungu, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Aurelian Iorga, Ionuţ Negrişanu, Marian Sterian, Eduard Şişu şi Ion Tudorache.

În realizarea acestui spectacol, Teatrul Gulliver s-a bucurat de colaborări remarcabile cu oameni valoroşi ai teatrului de animaţie. Începând cu regizorul Ioan Brancu, care a montat piese multi premiate de-a lungul carierei, precum “Omul de Zăpadă care voia să întâlnească soarele” de M. Vişniec, „Noroc cu laptele/Apakaland” sau “Dănilă Prepeleac”. Pe lângă numeroasele premii primite, acesta este şi Câştigător al Premiului special pentru teatrul de păpuşi şi marionete, oferit de UNITER (Uniunea Teatrală din România), în anul 2008.

Echipa tânără de scenografi, Çilem Türköz şi Mihai Radu, reuşeşte să aducă în faţa copiilor gălăţeni, dar şi a părinţilor, păpuşi inedite prin fizionomia lor atât de reală. Decorul este unul minimalist, dar spectacolul capătă culoare prin jocul de lumini care ne introduce într-o atmosferă plină de farmec şi magie, punând păpuşile în centrul atenţiei.

Zâne, piraţi, sirene şi praf de stele se perindă prin faţa ochilor pe muzica originală compusă de Cári Tibor, premiat de către UNITER cu Premiul special pentru muzică de teatru. Momentele cheie ale poveştii sunt puse astfel în evidenţă de accentele muzicale care stârnesc entuziasmul celor mici.

Spectacolul se adresează copiilor de peste 6 ani şi tuturor adulţilor care visează la anii pierduţi ai copilăriei. Pentru achiziţionarea biletelor, se poate accesa sistemul online de pe link-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro sau direct de pe website-ul www.teatrul-gulliver.ro. De asemenea, bilete pot fi achiziţionate în ziua spectacolului, de la sediul teatrului. Preţul acestora este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...