Breaking news:

Vara asta, alege să ai pielea fină și bronzată, la Nomasvello Mazepa Galați

Pielea e cea mai frumoasă vara când e fină şi arămie. Scapă de părul nedorit epilându-te definitiv, tratament sigur şi pe piele bronzată, prin tehnologia Sun&Safe la Nomasvello Mazepa Galați.

Mai jos regăsiţi testimonialul unui fan al epilării definitive progresive pentru piele bronzată, Raul Toma, personal trainer:

“În sfârşit a venit şi vara, în adevăratul sens al cuvântului: adică soare puternic, multă căldură. Nu ştiu ce faceţi voi vara, dar eu am un ritual…merg la mare. Merg singur, nu îmi iau şi părul din dotare cu mine, pentru că nu îl mai am…Nomasvello mi l-a furat…:)…! Cu acordul meu, bineînţeles. Şi sunt foarte mulţumit de acest lucru. De ce? Păi să vedem…Vara este cald, transpiri mai mult, mirosurile sunt mai puternice,iar părul reţine transpiraţia şi mirosul neplăcut…

Dacă tot vreau să profit de soare, vreau să mă bronzez. Cu părul pe mine este greu: câtă crema sau ulei consumi pe un corp păros? Cât de greu este să fie întins pe un corp păros acest ulei de plajă? Cât de inestetic este un corp acoperit de păr pe plajă? Cum se amesteca nisipul fin în el?

Dacă ştii, înseamnă că tu eşti cel căruia mă adresez acum…
Vestea bună este că poţi să faci plajă liniștit. Epilarea definitivă cu IPL se poate face şi în aceste condiţii.

Poţi să vii la Nomasvello Mazepa Galați bronzat, nu mai ai nici o restricţie.

Cum aşa?

Simplu….SUN&SAFE© este tehnologia IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Lumina este special filtrată, ca să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare (poţi sta cât vrei tu la soare, întins) şi oferă o epilare definitivă progresivă eficientă și sigură, exact ca şi până acum. În plus, pielea este imediat hidratată cu loțiunea hidratantă Nomasvello®, astfel încât să se asigure protecție împotriva uscării pielii.

Contraindicații

Boli de piele, cancer de piele; utilizarea de medicamente fotosensibile; alergia la soare; tatuaje; sarcina și alăptare.

Recomandări pentru obținerea celor mai bune rezultate:

Respectă intervalul recomandat de specialistul IPL; nu îţi smulge firele de păr, între ședințe. Pentru părul inestetic care îţi crește între ședințe, poţi să foloseşti lama de ras sau crema epilatoare, dar și acestea cât mai rar (nu te teme….nu te întorci la ele, este ceva temporar). Nu te expune la soare minim 3 zile înainte de tratament și 3 zile după tratament (asta înseamnă o pregătire prealabilă a concediului şi o minimă planificare).
Eu sunt deja la mare….Tu ?”

Aşadar, epilarea definitiva progresivă cu IPL îţi face viaţa mai uşoară şi adaugă un plus de relaxare concediului de vară.

Aşa cum spune şi numele brandului, vă dorim o vară Nomasvello, adică FĂRĂ PĂR!

Vă așteptăm în centrul Nomasvello Mazepa Mazepa Galați din str Brăilei nr. 25, Bl. P2, Ap 4, Parter, telefon 0735 836 817 pentru detalii complete şi un plan de tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...