Breaking news:

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Vara asta,  spune adio celulitei cu cremele Natur House

Vara este sezonul în care toate doamnele și domnișoare au ocazia să-și etaleze corpul și tot ce au ele mai frumos. Dar ce te faci când celulita își face simțită prezența și cauți orice metodă pentru a scăpa de această problemă?

Un motiv de îngrijorare al multor femei,  celulita nu ține cont de vârstă sau de greutate corporală. Până și femeile slabe, dar și adolescentele pot avea celulită, aspectul inestetic de coajă de portocală apărând din cauza texturii neuniforme a celulelor de grăsime de sub piele, sub influența unor factori ce țin de dietă, stil de viață, modificări hormonale.

Specialiștii Natur House vin în ajutorul vostru pentru a scăpa de celulită

Varianta potrivită pentru combatarea acestui inamic în plină vară o reprezintă cremele Natur House. Dacă nu aveți timp pentru a merge la saloane pentru a face masaje anticelulitice, experții de la Natur House vă recomandă tratamentul complet de îngrijire anticelulitic, bazat pe gelul lipoactiv Redunat și crema Slimbel Reductor.

Pe timp de zi, Redunat gel lipoactiv este recomandat pentru a fi folosit zilnic, timp de cel puțin 2 săptămâni. Acesta este caracterizat prin prezența unor alge brune (Fucus și Laminaria Digitata Vescicolosus) bogate în principii active care, odată ce intervin pe suprafața corpului, sunt capabile să rezolve diferite tipuri de probleme, datorită stimulării metabolismului celular. Este necesar să fie aplicat cu masaje circulare în zona ce urmează să fie tratată: şolduri, fese, burtă şi coapse.

Pentru ca îngrijirea să fie completă, continuă îngrijirea cu crema Slimbel Reductor, care se folosește seara. Aceasta tratează celulita și tonifiază pielea. Utilizarea cremei Slimbel Reductor, susţinută de o alimentație sănătoasă şi echilibrată, dă rezultate maxime în eliminarea lichidelor. Crema Slimbel Reductor ajută la reducerea şi remodelarea coapselor şi şoldurilor. Aplicată pe piele are o acţiune treptată în eliminarea lichidelor şi catifelează pielea, inclusiv după finalizarea masajului. Acest produs, împreună cu gelul lipoactiv Redunat, te vor ajuta prin acest program anticelulitic să ai o piele așa cum ți-ai dorit-o întotdeauna.

 

Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House. Toate consultațiile sunt gratuite.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...

Cadouri reușite pentru sărbători împlinite la Shopping City Galați

Sărbătorile înseamnă împreună, sunt apogeul fiecărui an și expresia...

Farmecul Crăciunului are urme de sclipici la Extreme FlorEvents

În fiecare colț de lume, magia Crăciunului ne aduce...

Lifting facial non-invaziv cu ULTRAFORMER III

Frumusețea și naturalețea sunt declarații împotriva normelor impuse de...

Împarte bucuria lucrurilor simple cu Cărturești Brăila Mall

De sărbători sau cu fiecare ocazie când îți dorești...

Candy Christmas – Gust de poveste la Cofetăria Dana

Când pășești în acest tărâm magic, simți efectiv cum...