Există un loc în Galați unde rafinamentul și eleganța și-au dat mâna cu bucuria de a se afla în slujba oamenilor, în încercarea de a crea un loc emblematic, unde bunul gust e la el acasă.

Aici puteți veni să celebrați momente speciale din viața dumneavoastră sau puteți organiza întâlniri de afaceri.

Vila Bordeaux este o construcție nouă, situată pe strada Alexandru Cernat, la nr. 79. Aproape de centrul orașului și totuși departe de aglomerația urbană – la 100 de metri de Bdl. Brăilei – vila oferă clienților liniștea și discreția de care aceștia au nevoie. Are o capacitate de 9 camere, dotate cu mobilier rafinat, încălzire, baie proprie, wi-fi gratuit și servicii de trezire sau room-service. Vila de trei stele dispune de o sală de conferințe dotată cu un videoproiector de ultimă generație și de o parcare proprie generoasă. Pentru evenimente cu stil, Restaurantul Bordeaux, situat la parterul vilei, cu o capacitate de 50 de persoane, vă stă la dispoziție cu meniu a la carte, internațional.

 

Pentru detalii și rezervări sunați la tel: 0747.533.674 sau scrieți pe contact@vilabordeaux.ro.Site web www.vilabordeaux.ro. Facebook: vilabordeaux