Breaking news:

Vraja toamnei se cerne în splendoarea florilor de la Extreme FlorEvents (P)

Vraja toamnei la Extreme FlorEvents

Care este vraja toamnei? Cum sălășluiește spiritul ei maiestuos și se cerne cu grație și strălucire în magia florilor de la Extreme FlorEvents?

Remarcându-se prin vibrația culorilor, prin distincție și eleganță, aranjamentele de toamnă de la Extreme FlorEvents sărbătoresc metamorfoza naturii și celebrează bogăția și plenitudinea acestui special anotimp.

Creații florale originale

Oferind o abundentă și fastuoasă paletă cromatică – de la roșiatic, brun, până la auriu și verde albăstrui închis, creațiile florale originale de la Extreme FlorEvents surprind cu rafinament și eleganță trecerea de la vara radioasă la iarna feerică și dezvăluie farmecul aparte, fastul abundent și bogăția toamnei.

Toamna reprezintă trecerea, schimbarea și transformarea, iar jocul mirific cu culorile și variațiile de tonuri și nuanțe de galben, oranj și mov este menit să aducă bucurie și confort psihic.

Decoruri inedite la Extreme FlorEvents

Printre florile vedetă ale sezonului se distinge trandafirul tip garden (garden rose), deosebit prin structura catifelată, circumferința amplă și bogăția petalelor. Orhideea Vanda este, de asemenea, foarte des folosită și evidențiată prin combinațiile cu florile mici de decor, precum aster, astilbe, serruria sau cu iarba de decor pampas.

Sezonul de toamnă 2022 impresionează prin nota fină și aristocrată, prin fuziunea florilor prețioase cu texturile catifelate. Catifeaua reprezintă, de fapt, baza pe care se făurește magia florală a aranjamentelor autumnale de la Extreme FlorEvents, prin ghivecele elegante și inedite, în formă de dovleac, potrivite cu anotimpul pe care îl cinstesc cu frumusețea și farmecul lor.

Fiecare aranjament de la Extreme FlorEvents este o poveste florală unică și fermecată, inspirată de un suflu de magie și inspirație, definită de culori tari și contraste puternice, nuanțe de portocaliu, albastru, corai sau mov intense și îndrăznețe, în ton cu nevoia de culoare a sezonului.

Desigur, nu lipsesc nici aranjamentele din flori criogenate și stabilizate, desăvârșite tot de îmbinarea cu recipientele elegante din catifea. Întocmai datorită specificul lor, acestea surprind fascinația toamnei prin tonuri boeme, mai calde, îndemnând la o contemplare blândă, melancolică și relaxantă.

Florile de la Extreme FlorEvents te cheamă

Astfel, nostalgia toamnei devine inspirație, vibrează și își picură alene farmecul cuceritor, iar florile de la Extreme FlorEvents te înconjoară prin culoare, te învăluie și te cheamă să fii parte din povestea autumnală, vrăjită a frumuseții și transformării naturii.

Vino și tu la atelierul Extreme FlorEvents, în Tiglina 1, Strada Regiment 11 Siret, Bloc A1, Parter sau contactează-ne la telefon 0745.530.190 sau 0336.114.219 și hai să îți scriem – cu bucuria și magia florilor – povestea încântătoare a toamnei.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4 / 5. voturi: 5

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...