Breaking news:

Ziua Armatei României

Muzeul de Istorie ”Paul Păltănea” Galați, în parteneriat cu Centrul Militar Județean și Școlile Gimnaziale nr. 24 și 26, organizează la Secția Lapidarium, strada Maior Iancu Fotea, nr. 2 BIS, vizavi de Biserica Greacă, în data de 18 octombrie 2019, între orele 9.00-12.00, activitatea educațională intitulată ”Ziua Armatei României”.

Activitatea este prilejuită de sărbătorirea Zilei Armatei Române (25 octombrie), ocazie cu care muzeograful Valentin Bodea va prezenta episoade semnificative din luptele purtate de către Armata Română , atât în Primul Război Mondial, cât și în cel de-al Doilea Război Mondial.

Locotent – colonelul Ivașcu Silviu, plutonierul-adjutant principal, Oprea Andrei și plutonierul-adjutant principal Focșa Costel vor prezenta oferta educațională a Armatei Române, iar locotenentul David Rareș le va vorbi celor prezenți despre activitatea militarilor români în teatrul de operații din Afganistan.

Militarii Garnizoanei Galați vor expune pe platoul din fața Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” armament de infanterie, planșe, fotografii din teatrele de operații și din alte activități cu specific militar.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...