Ziua Armatei României

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Muzeul de Istorie ”Paul Păltănea” Galați, în parteneriat cu Centrul Militar Județean și Școlile Gimnaziale nr. 24 și 26, organizează la Secția Lapidarium, strada Maior Iancu Fotea, nr. 2 BIS, vizavi de Biserica Greacă, în data de 18 octombrie 2019, între orele 9.00-12.00, activitatea educațională intitulată ”Ziua Armatei României”.

  Activitatea este prilejuită de sărbătorirea Zilei Armatei Române (25 octombrie), ocazie cu care muzeograful Valentin Bodea va prezenta episoade semnificative din luptele purtate de către Armata Română , atât în Primul Război Mondial, cât și în cel de-al Doilea Război Mondial.

  Locotent – colonelul Ivașcu Silviu, plutonierul-adjutant principal, Oprea Andrei și plutonierul-adjutant principal Focșa Costel vor prezenta oferta educațională a Armatei Române, iar locotenentul David Rareș le va vorbi celor prezenți despre activitatea militarilor români în teatrul de operații din Afganistan.

  Militarii Garnizoanei Galați vor expune pe platoul din fața Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” armament de infanterie, planșe, fotografii din teatrele de operații și din alte activități cu specific militar.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0