Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

2019 e anul în care se reinventează Mary Poppins

Două mămici inimoase au pus, în vara acestui an, bazele unui concept nou şi binevenit, mai ales astăzi, când părinţii sunt tot mai ocupaţi, bunicii indisponibili iar afterschool-ul nu e întotdeauna o opţiune.

Bazându-se pe experienţele proprii, Irina şi Nicoleta de la Trust Team Galaţi s-au gândit să o reinventeze pe Mary Poppins, bona pregătită, utilă şi îndrăgită a copilăriei noastre. Cele două au venit, pe de o parte, în întâmpinarea doamnelor care doresc să îşi valorifice experienţa de o viaţă şi să îşi completeze veniturile cu un job de “bunicuță de împrumut”, iar pe de alta în ajutorul părinţilor, punându-le la dispoziţie bone pregătite, atent recrutate şi care au la activ cursuri de parenting şi puericultură.

Aşa a apărut Mary Poppins un pic mai aplicată, specializată în pedagogie, cu o experiență semnificativă în spate, care se implică activ și poate lua de pe umerii mamei problema spinoasă a temelor, a tutoringului şi a activităţilor recreative. Proiectul a prins aripi, mai ales că doamnele de la Trust Team Galaţi şi-au propus să schimbe mentalităţi şi de o parte şi de alta.

Asta înseamnă că s-au străduit să facă din meseria de bonă una căutată şi respectată, dar şi din părinte un partener de dialog şcolit, pregătit să ducă mai departe misiunea bonei. După mai multe întâlniri cu părinţii şi viitoarele bone, începute în luna octombrie, după mai multe cursuri ţinute de psiholog Nicoleta Andrei, cei de la Trust Team Galaţi pot spune că încheie anul pe plus.

“Am pus fundaţia, în 2020 vom continua construcţia acestui edificiu comun care să ne ajute copiii să devină adulţi responsabili. Vreau să mulţumesc colaboratorilor, părinţilor, doamnelor care au avut încredere în noi. Vreau să îi asigur pe toţi partenerii noştri că vom prezenta cele mai bune soluţii pentru ambele tabere. Urez tuturor Sărbători frumoase, cu toţi cei dragi alături şi un an mai bun, în care fiecare dintre noi să ne conştientizăm potenţialul şi să creştem frumos!”, au spus Irina şi Nicoleta.

Proiectul Trust Team Galaţi merge mai departe în 2020! Aşa că rămâneţi conectaţi la pagina de facebook sau pe Urbania! La mulţi ani!

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...