Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

4 filme pe care le vedem în IMAX sau 4DX toamna aceasta

„The Predator”, „Venom”, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „The Nutcracker and The Four Realms”

La 30 de ani de la acțiunea din primul film al seriei „The Predator”, vânătorii cei mai letali ai universului revin, și nu oricum, pregătiți să invadeze marile ecrane. Filmul de acum nu este un reboot, ci o continuare a celebrei francize SF: „E o încercare de a face ceva – aceeași lume, același univers, dar 30 de ani mai târziu”, explică Shane Black, regizorul și scriitorul filmului.

Universul este același, însă ecranul de cinema pe care poți urmări spectaculoasa producție nu mai este la fel. Acum poți vedea filmul pe cel mai mare ecran de cinema curbat din țară – în format IMAX, pentru o experiență cinematografică dincolo de limitele imaginației. Misterioasele creaturi care au înlocuit vechiul Predator, mai mari, mai puternice și mai terifiante decât oricând sunt pregătite să acapareze ecranul de 23 metri înălțime și 25 metri lățime, iar sunetul puternic al Predatorului Suprem îți va pătrunde „până în oase”.

Pentru o vizionare și mai intensă, poți urmări filmul în format 4DX. Vei trăi filmul la intensitate maximă și vei simți pe pielea ta, la propriu, aventura echipajului de ex-soldați – Casey, McKenna, Williams și Sapir, singurele persoane care au forța de a lupta împotriva invadatorilor. Scaunele mobile, perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, și efectele speciale de vânt, apă, aer, ceață sau mirosuri te vor transpune în mijlocul luptei, pentru o experiență cinematografică extremă.

Filmul este disponibil în cinematografe începând cu 14 septembrie, în format 3D, IMAX 3D și 4DX 3D.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=KIEGAEJN7bQ

Alte producții de neratat în IMAX sau 4DX toamna aceasta

1. „Venom” – din 5 octombrie în format 2D și IMAX 2D

„Venom”, cel mai recent film din Universul Marvel, ni-l aduce Tom Hardy în rolul unuia dintre cele mai enigmatice, complexe și dure personaje. În timp ce investiga experimentele unui om de știință pentru un articol care spera să îi salveze imaginea publică, Brock (Tom Hardy) ajunge în contact cu materia care îi infestează corpul, îi schimbă personalitatea și îl transformă într-un simbiot cu super-puteri.

Efecte speciale „din alt univers” se vor vedea cel mai bine în IMAX, cel mai imersiv format de cinema care te aduce față în față cu Eddie Brock și alter ego-ul lui înfricoșător.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=4d6giSM1mac

2. „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” – din 16 noiembrie în format 3D, IMAX 3D și 4DX 3D

Cea de-a doua parte a poveștii ne încântă cu noile aventuri ale magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) care își unește forțele cu tânărul Albus Dumbledore (Jude Law) pentru a-l împiedica pe Gellert Grindelwald (Johnny Depp) să ridice vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Newt și prietenii săi au parte de noi pericole care te țin cu sufletul la gură, în lumea tot mai periculoasă a vrăjitorilor.

Pentru un plus de magie și pentru o experiență cinematografică care te poarta dincolo de limitele imaginației poți urmări filmul în format IMAX, sau poți alege să îți înfrângi fricile alături de personaje și să îți folosești toate simțurile în sala 4DX, pentru o vizionare și mai captivantă.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=oCDKkDOMUco

3. „The Nutcracker and The Four Realms” – din 30 noiembrie în format 3D, IMAX 3D și 4DX 3D

Tânăra Clara (Mackenzie Foy) este transportată într-o lume magică unde întâlnește un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight) și o armată de șoricei. Cu ajutorul acestora trebuie însă să răzbească mai departe de Ținutul Fulgilor de Zăpadă, Ținutul Florilor și Ținutul Dulciurilor, în sumbrul tărâm condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a reinstaura armonia în lume.

Decorul spectaculos din cele trei Tărâmuri te va acapara complet în sala IMAX, iar imaginile clare ca lacrima și efecte vizuale vibrante te vor transpune în mijlocul poveștii. În sala 4DX, filmul devine realitate – cu ajutorul mișcării și al efectelor ambientale vei avea parte de o călătorie uimitoare și vei fi transportat direct în cel de-al patrulea Tărâm misterios.

Trailer: www.youtube.com/watch?v=BXfxLIuNJvw

Filmele sunt disponibile în format IMAX (în AFI Cotroceni Bucureşti şi Shopping City Timişoara), în format 4DX (în Mega Mall București, Brăila Mall, City Park Constanța și Shopping City Timişoara), și în format 2D sau 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, dar şi online pe www.cinemacity.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...