Breaking news:

Grand Opening Terra Clinique – 6 septembrie 2018

Addcity a organizat joi, 6 septembrie 2018, inaugurarea oficială a clinicii Terra Clinique, situată în Galați, pe strada Brăilei, bl. B6, parter (lângă Trei Star).

Terra Clinique este un centru multidisciplinar care oferă servicii de recuperare neuro-psiho-motorie în Galați, consultații profesionale de specialitate dar și soluții pe partea de wellness și chirurgie estetică. Terra Clinique este locul unde gălățenii și brăilenii pot beneficia de servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine și rapiditate în redobândirea și menținerea celui mai de preț bun: sănătatea.

La Terra Clinique, pacienţii cu afecţiuni neuromotorii pot urma tratamente eficiente cu ajutorul dispozitivelor pentru stimulare electrică funcţională. În plus, există echipamentele moderne de electroterapie – terapia Shockwave, terapia cu laser scanner, terapia TECAR. Pe partea de balneo-fizioterapie, sunt oferite servicii de hidroterapie cu ajutorul curenților galvanici, cu efect vasodilatator și antiinflamator, folosite în tratamentul artritelor, artrozelor, spondilozelor sau sechelelor post-traumatice. Clinica are și o componentă de kinetoterapie la standarde înalte.

La Terra Clinique există o zonă destinată specialităților, unde pacienții pot beneficia de experienţa unor reputaţi medici din Galați și nu numai. Aici se fac consultații și investigații pe reumatologie, ortopedie și chirurgie ortopedică, neurologie pentru adulți și copii, neurochirurgie, endocrinologie, cardiologie, oftalmologie, psihiatrie, psihologie clinică, ginecologie, O.R.L., urologie, dermato, chirurgie plastică și reparatorie, medicină generală. Există și un punct de recoltare sânge, două de imagistică – ce dispun de ecografe de ultimă generație, dar și un cabinet de pediatrie.

Nu în ultimul rând, La Terra Clinique puteți beneficia de terapii wellnes inedite: maderoterapie, masaj cu pietre vulcanice, acupunctură, terapia Vojta, terapia Raindrop și Yumeiho. Pe partea de beauty există servicii de chirurgie estetică și reparatorie ce includ tehnici non-invazive: tratamente cu acid hialuronic, PRP, mezoterapie dar și un laser dermatologic de ultimă generație.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...