Breaking news:

5àSec la Galaţi – servicii franţuzeşti, pentru haine româneşti

O veche zicală românească zice că suntem prea săraci să ne îmbrăcăm ieftin. Extrapolând, putem spune că suntem prea săraci să ne dăm hainele la curăţătorie, pe mâna oricui. Aşa s-a gândit şi Cristian Roşcăneanu, un tânăr antreprenor ambiţios care activează în domeniul construcţilor, şi care a venit cu o idee genială, pe când stătea la coadă …chiar la o spălătorie. Cum rufele se spală întotdeauna în familie, Cristian s-a gândit că ar fi bine pentru gălăţeni să le spele într-o mare familie franceză, aşa că va aduce din această toamnă, în oraşul de la Dunăre, franciza 5àSec. A luat legătura cu cei din Paris şi, după o lună de training şi multe căutări, s-a văzut admis în familia serviciilor de top în materie de curăţătorie. Graţie lui, la Trei Star se va deschide probabil cea mai performantă curăţătorie şi spălătorie de haine, după modelul celebrei 5àSec din Paris, ce va oferi servicii de top în materie de curăţătorie, dar şi alte operaţiuni, noi pe piaţa din Galaţi, cum ar fi: tratamente de finisare pentru un aspect impecabil, dungă permanentă, tratamente anti-molii, anti-acarieni şi de impermeabilizare.

Ce este 5àSec?

5àSec a deschis primele sucursale în Franţa, în anul 1968, bazându-se pe un concept cu adevarat inovator: să furnizeze servicii de curăţătorie şi spălătorie promovând nu numai un raport calitate/preţ rezonabil, dar şi tarife transparente – aplicând doar cinci preţuri diferite, în funcţie de specificitatea serviciului. De atunci, 5àSec a cunoscut o dezvoltare rapidă şi de succes: grupul a depăşit barierele pieţei internaţionale şi a implementat sistemul de franciză, funcţionând astăzi în peste 30 de ţări. De la serviciile de curăţare, 5àsec şi-au dezvoltat constant aria de operaţiuni, ajungând să cuprindă şi altele, noi pe piaţă. 5àSec este deja prezent şi în România, în cele mai importante oraşe.

Servicii de bază la calitate maxima, dar şi tratamente speciale

“Galaţiul merită o astfel de afacere, mai ales că tinerii din ziua de azi nu mai au timp de nimc. Noi ne angajăm să avem grijă de hainele şi lenjeria clienţilor noştri, să oferim servicii la standarde înalte, plus operaţiuni speciale: FINISARE care protejează hainele şi le dă oferă un efect de proaspăt călcat mai mult timp, APRETARE, tratament ANTI-ACARIENI, tratament ANTI-MOLII. Pe lângă toate acestea, vom avea la Galaţi servicii de curăţătorie pentru pantofi, poşete sau căşti de motocicletă”, a declarat Cristian Roşcăneanu. Toate la preţuri accesibile pentru gălăţeni. În plus, franciza 5àSec aduce la Galaţi serviciul de IMPERMEABILIZARE – pentru paltoanele, pelerinele de ploaie, jachetele, costumele de schi care, de cele mai multe ori, după prima spălare îşi pierd proprietăţile impermeabile. “Încredinţând articolele dvs. Spălătoriei 5àSec, ele vor fi ca noi, iar dvs. vă veţi bucura de toate activităţile în aer liber fără griji”, ne spune Cristi.

Alte servicii 5àSec disponibile gălăţenilor

MAXIMA – este un tratament special 5àSec pentru fibre delicate cum ar fi caşmirul, mătasea, lâna pură sau fibrele artificiale. Tot cu MAXIMA sunt tratate hainele înfrumuseţate cu ornamente fragile (paiete sau mărgele), puf, inserţii cu piele sau piele ecologică, articolele a căror fibră a fost deteriorată de pete sau mirosuri persistente.
EXTRA ALB – dedicat tratamentului rufelor albe şi potrivit pentru aproape toate tipurile de ţesături – sintetice sau naturale, este un serviciu asigurat de 5àSec, prin care hainele deschise la culoare sau lenjeria albă îşi recapătă strălucirea. Notăm în plus acţiunea sa antibacteriană şi protecţia ţesăturii, pentru că nu se foloseşte clor.
Toate acestea vor fi disponibile în Galaţi la Spălătoria 5àSec. “Hainele dumneavoastră sunt în siguranţă la noi, pentru că nu ne permitem să dăm greş”, spune Cristian Roşcăneanu. Care mai promite servicii de top, calitate, o diagnoză corectă şi un timp optim de rezolvare a problemelor hainelor dumneavoastră! Aşa, ca în Franţa!

Foto: Marian Marin

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...