Breaking news:

Maia Bijou spune DA! bijuteriilor alese…

Verighetele sunt considerate simbol al iubirii și al angajamentului...

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Nou deschisă, lângă ASE – La „Cafeteria” te simți ca acasă

Dacă ajungi o dată la „Cafeteria”, nu-ți mai vine să pleci! Nou deschisă în Galați (pe Str. Gării, vizavi de intrarea în curtea ASE), aceasta aduce în oraș acea atmosferă nonșalantă de pub bucureștean șic, unde designul în stil englezesc te cucerește din prima și unde buna dispoziție este din partea casei.

„Cafeteria – coffee shop” excelează, bineînțeles, în oferta variată de cafea, ceaiuri, frappe, ciocolată caldă. Nu lipsesc răcoritoarele, berea, cidrul, cocktailurile.

Dar piesele de rezistență sunt gustările de sezon, servite pe loc sau la pachet, de dimineață până seara: mic dejun la pahar, croissante delicioase, Toast, Hot Dog sau sandwich-uri consistente (cu șuncă și telemea, cu mușchi și brânză, cu salam și cașcaval etc).

Pe drept cuvânt, la „Cafeteria” ajungi să te simți ca acasă! De altfel, elemente de mobilier sunt piese dintr-o casă tradițională, așa cum e soba din teracotă, integrată perfect în decor, sau cuierul old style. Cu totul originală e ușa recondiționată și transformată în blat de masă, iar scaunele amintesc de locul de unde provin: casa primitoare a bunicii!

În plus, dacă ajungi la „Cafeteria” cu cei mici, ei au un spațiu unde desenează sau se joacă. Iar în timp ce tu îți savurezi comanda, poți admira și apoi cumpăra obiecte personalizate, unele handmade, expuse în acest loc.
Niciun detaliu nu e lăsat la întâmplare, iar spațiul intim de la „Cafeteria” e primitor și reconfortant, fiind potrivit nu doar pentru ieșirile cu prieteni, ci chiar și pentru o întâlnire de afaceri.

Echipa „Cafeteria” își stă la dispoziție cu servicii de organizare de evenimente. Mai mult, „Foto Corner”-ul din incintă, absolut superb decorat, e ideal pentru Instagram-selfie, dar și pentru orice alt eveniment pentru care îți dorești fotografii de neuitat, cu un fundal ieșit din tipare!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Revista Urbania nr. 32

Când primăvara se îndreaptă spre vară este un moment...

Importanța aplicării cremei cu factor de protecție solară pe tot parcursul anului

Crema cu factor de protecție solară sau SPF (Sunscreen...

Alege și tu bucuria unui eveniment reușit cu Desiree Flowers & Events

Orice eveniment este special și reprezintă o fărâmă din...

Ioana Gherghe – cosmetică și pasiune

Ioana Gherghe este un cosmetician cu vechime și experiență...

Extreme FlorEvents – artă florală pentru evenimente speciale

Pentru că evenimentul tău este parte din povestea ta...